Sista dagen av 2011.

Helt sjukt vad åren bara flyger förbi! På dagen har jag inga speciella planer, måste fixa ett och annat. Ikväll blir det partajande!

Igår var jag på stan med Natlaie som sagt, efter det gick jag och Mamma ut och åt på Karishma som är en indisk restaurang. Det var riktigt gott och jag tror jag inte varit så mätt någonsin... Senare på kvällen träffade jag Joel!




11-12-30


Bilder från igår.


Skulle egentligen träna idag... Men orkar inte efter allt gående igår. Istället ska jag gå lite mer på stan, fast i Örebro och med Natalie!

Zu Hause!

Hemma efter en awesome dag! Riktigt trött, ögona faller snart ihop...

Lexington, Hollister & Mango.



Grattis igen världens bästa!



Några av hundratals bilder på mig och min egna modell, har bilder från alla åldrar...

"Min vän. Jag är lyckligt lottad som dig till min vän. vi kan varandra utan och innan och du stöttar mig i alla lägen. Tack för att du finns!"


Definitivt helt förälskad.


Idag kom äntligen mitt efterlängtade paket!!! Totalt kär i den, den enda jag tycker är lite taskigt är att jag får dra ner på rött nagellack och röda kläder som är så fint! Men det är den värd, får bli mycket rosa till vår! Jag fick hem den lilla saken i ett gigantiskt paket, såg också att jag hade riktigt tur och faktiskt fick klockan för ett extra fint pris. Kostade cirka 1000 kr men innan kostade den 1400! Från asos.com hittade jag denna skönhet.

Imorgon drar jag till Stockholm för en dag shopping med tjejerna. Känner på mig att jag kommer få för lite sömn i natt, men det kommer bli super kul ändå!


Onsdag.

Wiiiiiihoooo, idag fyller Natalie den jäkeln hela 19 år!!! Hur sjukt är inte det?! Gamla tanten nu... GRATTIS BÄSTA FINASTE VÄNNEN! ♥

Igår var jag och Natalie på bio, såg New year's eve. Det var så sjukt många kändisar med i filmen, och den var faktiskt rätt så bra. Den var lite smårolig och hade ett fint budskap! Sen så träffade jag också Joel.

Idag ska jag snart cykla upp på stan för att fixa och trixa lite, sen så ska jag träna vid cirka halv fem.


Ja må hon leva, ja må hon leva!!






Graaattis! ♥


Godmorgon!

Jag har nyss ätit  frukost och om ett tag ska jag iväg och träna! Därefter ska jag no fix något att äta och vid sju-tiden ska jag på bio med Natalie idag. Hörs senare! Går inte att ladda upp nya bilder...

Lovely christmas gifts!






Julklappar från nära och kära, detta plus 1700kr fick jag. Tackar!! OCH jag fick mig en surfplatta som också ser väldigt mycket ut som en minidator när man sätter ihop den med tagentbordet, haaaaapppy!!!
Den sista bilden är på min julkapp som jag fick av Natalie (Nagellacket och björnen) och Joel! ♥

Sådana ooootroligt fula collage jag gjorde... Ångrar mig att jag gjorde dessa fulingar, hehe.

Julafton 1 & 2







Det var några bilder från min jul, kanske visar några juklappar sen... Får se om jag orkar! :)

Måndag!

De senaste dagarna har jag firat jul med mamma och sedan pappa och idag har jag chekat läget på Marieberg med Natalie.



Från idag.

God jul!




Julklapp

Snart kommer Joel hit och då ska han få sin julklapp! Den innehåller bland annat något som ska göra det lite roligare att äta hans favorit snacks, popcorn. Hmmm... Vad kan det stora paketet vara?


Chocolate chip cookie whoopies.

Vaknade vid halv tolv och vid tolv började jag baka två satser av Leilas chocolate chip cookie whoopies! Jag ska inte baka något på väldiiigt länge nu, jag mår seriöst illa av så mycket smet jag åt! Men chokladen i mitten är underbart god... Snart ska jag iväg och träna, verkligen väl behövande efter dessa jäkla kaloribomber!

En sats är med chokladbitar av mörk choklad och peanut butter frosting och den andra hade chokladbitar av kola choklad och nutella frosting!


Mini-julafton.

Kvällen började hos mig vid halv sju, som vanligt var Flinken lite sen...


Sedan började bakandet av pepparkaksmuffins!


När muffinsarna var i ugnen var det jakt efter de gömda julklapparna som gällde...



Julen är räddad! Klapparna hittades, då var det dags för att även öppna dem..



Det blev en hel del fina klappar, mycket varrierat... Tycker nästan synd om mina vänner som nu kommer få shota en hel del med mig nu när jag kommer ha ett shotglas-halsband hängande runt halsen!



Kvällen fortsatte med att äta bakverken, prata och skratta till cirka elva då tjejerna åkte hem!



Hade en alldeles underbar kväll med mina fina tjejer! Måste även passa på att tacka Frida för awesome presenten, taaack! ♥

Torsdag.

Snart kommer min pappa hit och då åker vi antagligen till stan eller Marieberg. Jag ska hjälpa honom hitta några julklappar till min brors flickvän. Efter det ska jag iväg och träna!


21.53

En fin början på lovet! Och imorgon fortsätter det med en träff med tjejerna hemma hos mig för julklappsbyte och bakning. På fredag ska jag baka för hela slanten och sedan är det julafton först med mamma och på söndag med pappa! Ser ut att bli en bra vecka. Självklart ska jag också träna imorgon och på fredag (som jag även gjorde idag) nu när det blir så mycket gott...




Plus så kommer Joel hit snart!


Mina kvällsplaner.



Nu är det lov och det ska firas på Pitcher's med min bästa vän Natalie! Klocka sju har vi bord, börjar redan bli hungrig...


Äntligen!




JULLOV!!!♥


11-12-20

Tog mig ett tidigt jullov idag, hade en lektion och den verkade ganska värdelös att gå på så istället tog jag mig sovmorgon för att sedan åka till mamma med Natalie. Hon slingade mitt hår mer mörkbrunt och jag klippte henne. Själv tycker jag att både hennes och mitt hår blev bra!! Dock så tror jag att jag kommer göra några slingor extra i mitt underhår. Eftersom vi gjorde väldigt många slingor med hätta blev det mörkare upptill än under. Men det får vänta ett tag! Jag har även hunnit med att städa rummet och träffat Joel. Igår så bakade jag och Joel, riktiga gigantiska kaloribomber i form av två ihopsatta kakor med choklad frosting. Och ja... Jag har ätit två idag, inte så bra haha. Vi bakade även kakor till Natalie som hon fick i julklapp!




Måndag!


Då var nyårs outfiten klar! Svart klänning med rosa detaljer. Kommer säkert bli jättebra, dock så har jag inte provat något tillsammans men det har jag gott om tid med när det närmar sig. Nagellacket köpte jag i helgen och örhängena köpte jag idag när jag tog en snabb runda på stan efter skolan.
Idag så ska jag iväg och träna ett challenge pass vid halv sex och efter det ska jag träffa Joel!

Igår så tränade jag, åkte till Marieberg med mamma, lagade mat och träffade Joel.

Bättre sent än aldrig!



Varit på stan hela dagen med mamma Gun och hjälpt henne leta julklappar! På kvällen har jag träffat Natalie och sedan Joel som gick för dryga timmen sedan. Kan också berätta att jag är så åt helvete irriterad på att efter Karro festen har jag fått svinkoppor och dessa jäklar sprider sig eftersom jag inte kan låta de vara ifred för att det kliar och sticker hela tiden! Dessutom så har de av någon konstig anledning hamnat på hakan!!!
(Detta låter antagligen värre för er än vad det är enligt mig, jag får det typ en gång per år och det är alltså munsår fast en annan bakterie som är aggresivare och sprider sig snabbare. Men det är verkligen ingen rolig eller snäll bakterie och det är riktigt fult!)


Fylleri är frivilligt vanvett.








♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


Friday.



FN-rollspelen är äntligen över!!! Wihooo, det ska firas med en B&J's senare. Karrofesten igår var en av de roligare, speciellt förfesten! Som vanligt var förandet det bästa. Varit ganska seg idag som ni kanske kan tänka er, så har inte gjort mycket alls. Blev ingen träning, men jag åkte snabbt till Marieberg med min pappa för att fixa ett och annat. Två flaskor laxeringsolja fick följa med mig hem, alltså den så kallade magiska oljan som heter Ricinolja som ska göra så att håret ska växa extremt fort. Kostade endast 41 kr styck så kan ju lika gärna prova och se! Sitter med den just nu faktiskt, får bara inte glömma att skölja ut den innan Joel kommer..

Nagellacken köpte jag igår på Åhlens, tyckte de passade min nya klocka som ska komma nästa vecka!

Stressigt.

Precis duschat och nu käkar jag lax. Känner mig lite tidspressad, tjejerna kommer hit halv sex för fixande. Vid sju tar vi bussen till någonstans vid universitetet för lite förande. Sedan bär det av till Prisma för dansande och roligheter! Taggad som bara den, så nu hoppas jag på att inget ska gå fel. Nej nu måste jag börja fixa mig!!


Ni som inte kommer ha så roligt som jag ikväll kan i alla fall få ett gott skrattt av dessa artiklar!












D-Ö-D

Så jävla trött just nu!! Idag var challenge passet extra tufft, plus så hade jag kört 25 minuter kondition innan. Mina fötter värker....


Imorgon är det kfest, jultema. Tänkte klä ut mig till ängel, eller ne jag orkar inte anstränga mig. Det får en bli ängel utan gloria och vingar men som är vitklädd, lockigt hår och röda läppar!
En gång i tiden var jag och Isabel utklädda till änglar på en julfest....

Live your life and risk it all. Take some chances, take the fall. Take your time, no need to hurry. Have some fun, and never worry.

Efter skolan som jag redan slutade vid två tiden träffade jag Isabel, vi gick på stan och fikade. Kändes som man gick i åttan och nian igen, då vi umgicks 24/7 och alltid hängde på stan eller något fik. Så länge sen jag träffade Isabel, det var väldigt roligt och får snart göras igen! Vi hittade ett jättemysigt fik, mittemot bibblan låg det. Jag hittade också julkapp till Jonnie, Natalie och mig själv när jag var på stan och strosade runt bland affärerna! 



Igår och idag.






11-12-13


Idag bär jag min nya tröja som jag köpte igår när jag egentligen skulle handla julklappar till min bror med min pappa. Kunde inte låta bli att köpa den, känner mig som jag är med i Harry Potter. Den är i alla fall i märket Galvanni och jag köpte den för ett utmärkt pris. Den gick på cirka 500 kr medan den egentligen kostar 2000 i nuläget! Ska straxt till skolan för tre lektioner sedan slutar jag vid tre tiden. Då ska jag upp på stan för att möta Isabel!

Tillfällig header!

Kände för en julig header så gjorde mig denna enkla, måste ju ändå býta efter jul så den här får duga! Då blir jag så gott som tvungen att göra en ny efter jul, vilket är bra för jag är så trött på den förra.
Sicken julkänsla!

Första dagen av en ny vecka.

Tog ett tidigare avslut på skoldagen än planerat, kändes så jäkla ovärt att sitta i skolan till två när vi inte gör ett skit! Men hade inte nog med ambition för att sticka iväg och träna direkt efter skolan, så åkte hem för lite slappande. Eftersom jag inte är på något speciellt tränings-humör så bokade jag in mig på ett träningspass, 18.30 ska jag på tahi box! Fanns bara en plats kvar nu när jag ringde, så tog den platsen på dirrren. Det dåliga är att jag inte kommer hinna med att springa eller köra några muskler som egentligen var planerat. Eller jag ska springa en kvart innan, men inte mer än så.
Innan passet ska jag laga mat för jag vill ha mat vid fem när jag ska träna sent och åka till Marieberg för min mobil är dum!




Från bakningen igår! Blev några brända kakor, men de blev goda ändå. Den sista bilden är det jag gör nu, ska nog ta en till kopp kaffe med några fler kakor. Kan inte låta bli, så goda blev dem :)


19.28

Idag så var jag på Marieberg och letade juklappar till mig och även från mig, hittade mycket fint. Längtar till jul! Vi var även på Ikea och åt deras julbord, inte det bästa men lugnt värt sitt pris. Nu väntar jag på Joel som ska komma snart, då ska vi baka pepparkakor!




Tänkte pröva på lite amerikanska godheter sen, åt en peanut butter cup förut och den var god men också riktigt fet.
Köpte mig även ett par skinnhandskar, tio par strumpor, basnagellack och silverigt glitternagellack till nyår!



Tredje advent!!

Goddag! Idag är det söndag och jag har precis ätit frukost. Mmmh det var så gott! Jag åt fil och en macka, känns som det var en evighet sen jag åt en macka till frukost. Jag äter vanligtvis alltid ägg och fil/yoghurt till frukost. Ska snart börja fixa mig för att sedan ta en tripp till Marieberg med min pappa. Ska titta på lite julklappar och så.
Ha en fin söndag!


HAPPY!!

Klickade nyss hem denna skönhet!!! Eller ja, jag har egentligen ingen aning hur man gör det så rättare sagt gjorde min pappa det. Är i alla fall väldigt glad för att denna fina klocka ska bli min inom en snar framtid. Dock så kommer den inte förrän 5 januari så kommer få vänta cirka en månad. Den senaste timman har besått av att välja en klocka från ASOS, de har så mycket fint men till slut blev det denna Guess klocka av mina fem andra favoriter.


Tyvärr kan jag bara visa denna bild, tror faktiskt jag köpte den sista klockan! För nu när jag skulle in på Asos för att sno lite bilder hittade jag inte klockan, men alla andra klockor fanns kvar. Det var ju i alla fall tur att jag beställde den nu så ingen annan gjorde det innan mig och att jag fick tag på en bild!
Helt kär... :)


En fin bild gjord på paint, mina alternativ klockor. Hoppas att jag gjorde rätt val nu... Men det gjorde jag säkert!


Lördag.


Bild från 2008. Innan tunneldiscot tror jag det var, haha :)
Hatar att mitt hår ska vara emellan kort och långt för tillfället. Antagligen vill jag ha det kort eller långt, men nu ska jag banne mig inte klippa det kort igen. Till sommaren ska det vara minst 6 cm längre!

Loppis idag gick väl inte jätte bra, men vi fick i alla fall några slantar! Inga planer för kvällen, just nu sitter jag i mjukis kläder och väntar på mat som säkert inte kommer vara klart förrän om en timma.


Friendship is the glue that keeps our lives together, especially when it feels as if everything is falling apart.




Sista bilden är på en 14-årig Juno och 15 men snart 16 årig Natalie! Det är ju helt underbart att jag och Natalie hållt ihop så länge. Jag minns fortfarande första gången jag träffade henne då hon var ensam på sin gård och jag var med min pappa och lekte i sandlådan tills jag fick syn på henne. Hon gick igenom en buske och kom ut på andra sidan med en krokus i handen. Självklart ville jag också göra så, men det var mycket svårare än vad det såg ut att vara. Jag kommer verkligen ihåg hur graciös jag tyckte hon var när hon bara slank in i den stor busken på hennes gård och kom ut med den fina blomman i handen och sedan gick in för att lämna den. Jag kommer också ihåg hur många grenar jag fick smiskade i ansiktet och som fastnade i håret när jag väl försökte. Då kan jag inte varit mer än 3-4 år. Tiden går snabbt, gäller att ta vara på det man har!


Fredags kväll.

Nu är kvällen här och jag gör inget alls. Faktiskt helt ensam i huset, men min pappa kommer väl hem så småningom. Samtidigt som jag sitter vid datorn, har jag idol påslaget.
Efter skolan var jag på stan med Natalie och kollade julklappar. Precis slagit in det jag hittade till mina nära och kära! Imorgon ska jag stå på loppis med Natalie, så det blir en tidig morgon imorgon.


Tänk om man kunde var så här brun igen. Fast det var ju bara drygt en månad sen jag var ungefär så här brun...

I väntan på skjuts hem!

Precis haft NO-prov, gick hyfsat bra. Klockan sex ska jag med Joel på ett boxpass på Eyra, ska bli kulkulkul!




Dagens fråga: Vilken bild är den normala? Hmm...


Protein Smoothie

Igår blev det inget mat lagande för det hann jag inte med. Jag var istället på Intersport och prövade olika löparskor. Fick stå på löpbandet mitt i affären och testa flera skor. Jag hade ett neutralt steg och behövde därför en neutral sko. Till slut hittade jag de perfekta skorna anpassade efter mina fötter och steg. Eftersom det var en julklapp visar jag er dem i jul!
Men det var ju faktiskt inte bara det jag skulle säga... Jag köpte även ett proteinpulver. Ska nog testa det idag innan jag tränar, tror faktiskt det kommer smaka riktigt bra. Luktar i alla fall som det!



Man ska spä ut pulvret med vatten eller mjölk och då ska det bli en smoothie. Det är inte precis som muskelmassan kommer öka jätte mycket, men det är just proteiner som musklerna behöver för att orka och bli starkare. Proteiner är även bra att äta om man tränar styrka samt konditon då musklerna klarar mer och istället minskar fettvävnad!

Finns på Intersport för 140:-

Mamma

Nu blev det precis snöstorm ute, från ingenstans. Fy vad tråkigt, jag tycker det varma vädret borde hålla i sig hela vintern! Jag orkar verkligen inte med ännu en istid som förra året.
Just nu är jag hos min mamma, vi tänkte ta en lunch någonstans i stan vid halv tolv. Innan jag kom hit hade jag svenska lektion, redovisning om Örebro med Flinken. Gick faktiskt riktigt bra, blev nervös i början för jag inte var nervös, haha. Så det kan gå till.. Efter skolan ska jag hem, sen ska jag på ett Challenge pass med mamma. Vet inte riktigt om jag ska hem till min moster sen, hon fyller nämlingen år men jag känner att jag måste plugga NO. Får se hur det blir, BYE!



Tisdag.

Börjar sent, slutar sent. Efter skolan ska jag laga mat och sedan väntas plugg, svenska och naturkunskpa! Nu taggar vi tyska provet som börjar 12.20...


Bilder från helgen, mamma som Rosa Pantern på första bilden och på andra bilden har vi våra nya matchande pyjamaser!

Idag.

Skola - Träna - Duscha - Laga mat - Plugg - Joel

Blev tvungen att laga mat idag (som jag kommer få göra imorgon också), falukorv och makaroner kändes rimmligt enkelt. Falukorv ska vara brända och knapriga, men nu kanske jag tog i lite för mycket...

Stilrent.




Design only
Skjorta, 899:-
Örhängen, 149:-

Igår spenderade jag hela dagen på stan med mamma, åt lunch på Central Park och leta julklappar till mig! Idag så tränade jag på morgonen och sedan åkte jag och mamma till Marieberg för att titta på flera julklappar. Köpte även det på bilderna ovan.
Gjorde inte mycket igår kväll, satt i soffan och kolla på tv tills Joel kom till mig. Har inte pluggat något alls idag, vilket jag egentligen borde göra. Får göra det med Joel sen!

Hej Lördag!

Filmen igår var så himla LAME! Alltså den var inte jätte dålig för den var lite rolig och så. Men den var verkligen töntig och dåligt gjord! Ja ja, fick till och med en del skratt av att den var så töntig emellanåt. Tror jag växt upp en del de två senaste åren...


Idag är det lördag, vilket vanligtvis innebär träning. Men nu på morgon frågade mamma om vi skulle på stan, det kan jag helt enkelt inte tacka nej till! Så träningen får vänta tills imorgon, då har Gunsan lovat att träna tidigt på morgonen. Vilket är lika bra för då kan man sova på kvällen. Förutom min planer med mamma har jag inga andra för dagen.


Morgontrött och i Pyjamas!


Fredag.

Ännu en gång helg! Idag så ska jag på bio med människan vars namn finns på bilden nedan, vi ska se breaking dawn. Ja, annars ska jag inte göra mycket mer. Äta gott och bara njuta av 2,5 dagars ledighet!


1 December men det regnar och är storm utomhus.

Slutade redan ett idag vilket var så himla skönt. Så jag gick upp på stan för att hitta mig ett juligt nagellack, fick bli ett på Kicks som är rött och glittrar en massa. Efter det begav jag mig till Eyra och tränade så nu behöver jag inte göra det imorgon! Nu ska jag duscha, plugga, äta, plugga och sen träffa Joel vid åtta. Hejdå!




Igår.





Första bilden är på mig och min tjejer från när vi åkte skridskor igår, vi är så skillade så vi är nu redo att bilda ett lag! Efter skolan tog jag mig till bibblan för att plugga, vilket jag också gjorde men efter cirka en timme fick jag sällskap av Natalie! Efter lite pluggande och strosande på stan satte vi oss på Coco Thai för att käka. Gott, men en aning starkt för våra smaklökar! Sedan gick vi hem och då träffade jag Joel, vi tittade på en spansk skräck film som var helt OK.