Mot Gran Canaria!

Snart är jag på planet och om sex timmar är jag i Gran Canaria med Joel! Så skönt det ska bli med värme och att bara få koppla av. Ni får alla ha ett bra lov och en glad påsk!


HUNKYDORY / ESSENTIAL JAPAN KNIT

Igår strax innan jag slutade sprang jag över till D.O för att köpa denna kofta från Hunkydory. Den så kallade essetial japan knit som är ett av märkets signaturplagg. Enkel men lätt att använda och kombinera!


Alldeles underbart...

... men först blir det lite jobb!


Lördag och jag är ledig!

Idag är jag ledig från Jacobs, varför jag ät det beror på att jag måste plugga och fixa en del innan måndag. Kanske ska ut ikväll, men troligen inte på grund av allt jag måste göra. Imorgon jobbar jag som normalt och kommer därför inte ha så mycket tid över.
Lite bilder från gårdagen.


Volkswagen beetle

Igår blev jag bilägare till en bil som jag velat ha sedan jag varit liten, en gul bubbla!


Om några timmar är det påsklov!!

God morgon! Har precis haft dagens första lektion och nu är jag på gymmet. Sista lektionen är om två timmar och sen ät det lov. Efter skolan ska jag och Joel åka till Marieberg för att växla pengar och köpa massa godis till på måndag då vi åker. Ikväll ska jag och mamma ut och äta, sen blir det en slapp-dejt med Natalie om jag inte tror helt fel!


Onsdag.

Hejsan! För tillfället befinner jag mig i sängen och har precis kollat klart på dokumentären "searching for sugar man". Orkar inte förklara handlingen, men kan rekommendera den! Idag har jag tränat, blev ett springpass på 5 km distans och 5 km intervaller. På bilden ser ni min mumsiga tonfisksallad. Mer än så har jag inte att säga, på återseende!


Nedbäddad.

Just nu ligger jag nedbäddad i sängen med datorn i knät, kollar på en dokumentär om ett oerhört strängt fängelse i USA. Måste ta tag i lite PA idag också, ska göra det snart. Har enbart en lektion på tisdagar, så efter skolan trotsa jag och Joel kylan och gick en 10 km promenad. Ikväll blir det antagligen plugg, lite fixande eller gym. Får se vad jag känner för helt enkelt :)


Ny tröja.

Dagen har varit okej. Skolan slutade tre och då tog jag en runda på stan, köpte tröjan på bilden och lite gott från chokladfabriken till mamma. Tvingade mig även på ett träningspass idag, var så otaggad så körde ett 60 minuter pass på crosstrainern med lite styrka. Därefter blev den en snabbis till Marieberg och på kvällen blev det lite plugg/tv. Så kul att läsa om mig förstår jag, sådant glamoröst liv jag har ;)


Balen är räddad!

I helgen har jag jobbat och slitit, men det är ju faktiskt också riktigt kul. I lördagskväll träffade jag Joel och ikväll hade jag en dejt med bästisen Natalie. Ikväll har jag även fixat mig en balklänning, kan inte riktigt bestämma mig om jag vill visa den än eller ej så väntar ett tag till med det i alla fall... Nu är jag galet trött, godnatt!


Mango ♡

Min fredagskväll ser för tillfället ut så här, lite senare kommer Joel och gör mig sällskap. Tidigare idag har varit i skolan, tränat och gått en promenad med Joel runt Oset.


Om drygt en vecka är jag och Joel i Gran Canaria, längtar som bara den av att bara njuta av underbart sällskap och att inte göra något annat än att slappa.


Lite bilder

Helg frukost med Joel. Detta var efter en utekväll men tjejern från spc10, tyvärr tog jag inga bilder... Hade i alla fall riktigt kul!
Firat pappa på födelsedagen!
Varit lite snäll mot mamma och kommit hem med lite smått och gott utan anledning.
Ätit BJ´s nya smaker och gjort lite rolig mat :)
Brosan fyllde i torsdags så då firade vi honom, men till min förvånad fick jag också en liten present av mamma! I paket befann sig en Pandora berlock, det var en liten söt silver bil som får symbolisera mitt körkort.
I lördags hade jag och Natalie mello-mys, vi tjockade till oss rejält men gott var det!
Sista bilderna är på min och Joels morgonpromenad från igår, vi tog bland annat en promenad runt Oset och gick nästan hela 12 km.
 
 

New york shopping!

Från vänster:
Ralph Lauren x3
Victoia´s secret: bikini, necessär, lotion samt dofter, iphoneskal.
Guesse: Plånbok/kuvertväska, armband x2
Michael Kors: ballerina, iphoneskal, väska, plånbok
Forever 21: tröjor x3, armband x2, nagellack
Sedan fick jag även med mig ett par supersköna Nike löparskor och lite trosor!
 
Blev inte riktigt som planerat nere i USA, men lite shopping fick jag med mig hem. Syftet med resan var självklart inte enbart shopping, det var ju själva upplevelsen som var det speciella! Är himla glad för att jag snart kommer få använda bikinin frånVS och ballerina skorna från MK, drygt två veckor kvar till Gran canaria nu!