Halloween


Höstlov

I fredags fick jag mitt efterlängtade höstlov! Detta firade jag med Joel genom en myskväll hemma med tacos. Dagen efter så väntade högskoleprovet som jag nämnde, gick skapligt tror jag med tanke på att jag inte alls förberett mig. Kändes bättre än sist för nu visste jag ändå hur det gick till och så, nästa gång ska jag även se till att plugga lite till det. På kvällen var det party, ska visa bilder om ett tag. Hade sjukt kul även fast saker och ting inte gick helt enligt planer. Så idag har jag varit bakis haha, men har ändå haft ett och annat för mig. Vid tre tiden tog jag en runda på stan med Natalie och vid halv fem bakade jag pizza med Joel. Precis om en månad har vi varit tillsammans tre år, ganska otroligt faktiskt! ♥
 

Nytt till det mörkare halvåret


Äntligen över!

Då var andra högskoleprovet klart för året, nu ska det firas!
Btw så hamnade jag och Frida i samma sal plus bredvid varandra, det var nog det bästa med högskoleprovet!


EVERY MONTH IS OKTOBERFEST

Redan onsdag, vilket innebär två dagar skola kvar och sen är det lov! Igår var dagen relativt full, hade endast en lektion som vanligt och därefter åkte jag strax hem med en sallad från Java. Vid ett hade jag körlektion och direkt därefter stack jag till gymmet. Efter en dusch så åkte jag ut med Pappa och övningskörde samt utförde andra ärende i två timmar fram till sju. Detta innebar att jag inte hade så mycket pluggtid som behövdes för vid åtta kom Joel. Dock fick jag sitta upp och plugga klart en del efter Joel gick!

Mamma kom också hem med ett nagellack från O.P.I igår, färgen heter samma som dagens rubriken. Nu drar jag och tränar lite cirkelträning, bye!


Min förra vecka

 
Luncha med mamma! Hon hade även med sig två paket, ett var dock till hon själv. Paketet innehöll en så kallad klämstoppare till mitt armband!
Åt buffé på Kinamuren med tjejerna, var ganska så mätt sen...
I veckan fick jag också hem ett paket från Fitnessguru, kan säga att nudlarna som innehåller 0 kalorier var äckliga även fast man fixa och trixa. Sedan kom även pappa hem med två saker som han inhandlade i Stockholm, röda linser och djävulshorn till halloween!
I fredags sov Joel här och på kvällen var vi på bio och såg Ted. På lördagen var jag på bio igen (haha) och då såg jag paranormal activity 4 med Natalie. Kan säga att vi båda hade ganska ont i hjärtat under hela filmen, den var tusan riktigt läskig!
 
Igår jobba jag och idag var det skola samt träff med Joel på kvällen!

12/10-12

Fredag ännu en gång, och lika underbart som alltid. Just nu befinner jag mig i sängen och kollar DH. Måste samla mina krafter och dra mig till gymmet, så otaggad på att träna idag... Lika bra att bara ta och göra det så min helg kan börja på riktigt. Ikväll ska jag träffa Joel och ha en "myskväll". Imorgon och söndag är det jobb som väntar, vilket jag inte heller är taggad på. Längtar till lovet som satan!!
 

New belt


Trött

Första lektionen börjar halv två så idag blev det en sovmorgon. Dock har jag vaknat varannan halvtimme för jag drömt mardrömmar, inte lika kul.
Igår var jag verkligen totalt slut! Började skolan åtta, direkt därefter körde jag ett träningspass och klockan tre började jag jobba. Det tog verkligen på krafterna må jag säga. Vanligtvis jobbar jag aldrig vardagar men eftersom det var lite körigt med personal erbjöd jag mig.
Idag tänkte jag ta tag i lite plugg och sedan kommer Joel på kvällen ♥
 
Fiskbensfläta av Sofia

En kväll på Satin


Woop woop

Har bara en lektion på tisdagar och den var inställd idag! Vaknade vid elva och började direkt att plugga och gjorde klart en uppgift i psykologin. Nu har jag precis käkat lunch och kollar Desperate housewives. Snart ska jag åka och träna och ikväll ska jag träffa Joel! Tisdag = svenska hollywoodfruar, dubbel woopwoop
 
Några bilder på Rikard och en på Natalie sen helgen!
 

Så vad har jag haft för mig i helgen?

I fredags började jag helgen med ett två timmars långt träningspass, först blev det 5 km på bandet och direkt därefter körde jag ett cirkel intervall-pass. På kvällen kom Lillrikard och senare även Joel.
lördagen blev det lek och buslandet och på kvällen hängde jag med Natalie på Ivy. Vid elva-tiden kom Joel och följde oss hem.
Igår på söndagen jobbade jag mellan 12-18 och på kvällen umgicks jag med Joel.
Idag efter skolan tog jag mig i kragen och satte mig på biblioteket för att plugga, nu är jag hemma och tittar på Desperate Housewives och ska snart ut och köra lite med pappa. För er som inte vet tycker jag det är väääldigt tråkigt att övningsköra, men något man får ta helt enkelt! Nu står min pappa och väntar på mig där nere, hejs!

Happpy

Women's Barbour Winter Rainbow Jacket
Michael Kors Hamilton Saffiano Leather Tote
 
Två enkla bilder på de sakerna jag fick hem igår, helt klart nöjd!
 
Nu väntar jag ytterligare på en sak som min pappa äntligen tog sin tid för att beställa igår, antagligen kommer den lilla saken i veckan!
 
 

Hihi

Sitter i skolan at the moment, har ett litet hål mellan lektionerna. Idag efter skolan ska jag, Frida och Ewelina till fältgruppen. Vi ska dit på grund av projektarbetet och hämta lite information. Vid fem tiden ska jag och Dina på ett träningspass på Eyra, kommer bli skojigt!
En liten ledtråd på vad jag fick igår ;)


Okej, måste sova!

Får vara lite snabb här, måste sova så jag orkar med imorgon! Börjar redan åtta och nu är klockan tolv...
Min dag bestod av en lektion, sedan lunch med mamma på stan vilket även resulterade i en runda på stan. Vid fyra hade jag en körlektion och innan det hann jag övningsköra lite med pappa. Fick även två finfina paket av honom som han hade hämtat ut, ska visa er imorgon! På kvällen var det hemmafruar med Joel som gällde.
 
Fick med mig hem en berlock till mitt Pandora armband. Det är hur söt som helst. Det består egenligen av två delar, i mitt röda hjärta står det Mother och i mammas som har den andra delen står det Daughter. Runt ringen står det You and Me, och sedan är de två delarna ihopsattbara!
Även en tröja fick följa med hem! Denna är köpt på Lady Trumph, tantaffär men jag tycker om den! Från det danska märket saint tropez,
 
 
 

Skola - träna - Joel

Och nu är det dags för desperate housewives i sängen!