Imorgon är det studenten!!!

Kanske dags att sova men ville bara skriva ett snabbt inlägg. Imorgon är det dagen vi så länge väntat på, studenten! Idag har jag fixat inför champangefrukosten med "frukost-gänget", kommer bli en super frukost imorgon. Sedan firade jag och Joel vår sista dag som gymnasiumelever med att baka pizza och ta det lilla lugna innan stormen imorgon!!


Studentvecka!!

Kan inte förstå att på fredag tar jag studenten, hur är detta möjligt?! Vi var ju nyss dränkta av läxor känns det som. Denna vecka ska ju egentligen enbart bestå av fest, men så blev det inte för min del. I måndags var jag och tjejerna och käkade på pitchers och drog sedan till ivy. Blev en tidig kväll för min del med tanke på att jag fortfarande kände mig ganska sjuk. Igår hade jag lite för kul på ivy då det var "rosé-tisdag" och idag var jag lite för bakis. Därför stannade jag inne ikväll och kollade film med min kära Joel!♡ Imorgon är det ynka en dag kvar, tagga!!


Good night ☆


Blev inge jobb idag...

Ligger sjuk hemma i mammas säng och kollar på filmen Ego och tröstar mig med den godaste BJ's smaken. Har tänkt att ligga här hela dagen, på kvällen har jag kanske tur och får sällskap av pojkvännen.


Bal ♛

I fredags var det dags för bal, det var en mycket mysig och trevlig kväll! Senare på kvällen blev det utgång och dans på Strömpis. Igår fyllde mamma år och det firades med lunch på stan och släktkalas i det fina vädret. Idag väntas det jobb och på kvällen ska jag träffa prins charmig ;)


Idag är det ingen vanlig dag...

... För idag är det mammas födelsedag! ♡