En vecka till jul

Helgen har bestått av en hel del jobb, mycket så här innan julen. Kommer nog bli ännu mer nästa helg då alla ska köpa det sista till julen! Har också hunnit träffa Natalie och Joel denna helg.
Idag har jag haft matteprov och pluggat PA med mina kompanjoner. Om ni vill läsa mer om vårt projektarbete kan ni läsa vår:
www.vratprojektarbete.blogg.se

Bilder från bloggen!


Nya stövlar


Halkan och idag

Igår så hade ju jag och Frida halkan, var rätt så kul och lärorikt. Idag har jag varit i skolan, tränat och ätit tacos. Ikväll hade jag tänkt att träffa Joel om han någon gång kommer hit!!!

På lunchen åkte vi till city gross bara för att Sofia åkte bil idag haha.


12/12-12

Mer än dags att sova! Imorgon ska jag flinken på halkan, tåget till Laxå går redan sju på morgonen. Så imorgon blir det ingen sovmorgon!
Idag har jag hunnit med skola, träning, julklapps letande först med mamma och sen pappa, övningsköra och träffa Joel. Nu ska jag sova i min nya pyjamas med fina små stjärnor på, godnatt!


Nu vill jag blogga!

De senaste dagarna har bestått sv plugg och träning, det vanliga alltså. Helgen har jag blandat annat spenderat med Joel, sågs i fredags och på lördagen stannade han natten så även söndagen spenderades med Joel. I fredags var jag även ute och åt på Karishma med mamma. På lördag jobbade jag men på kvällen var familjen samt Joel på min kusins 30-års kalas. På söndagen käkade jag ute igen men med pappa, då blev det inte indiskt utan grekiskt på kolgrillen vilket också är väldigt gott. Som ni kanske förstår har jag haft en ganska så fullproppad helg men en bra sådan!


Dec. 06, 2012

Vad hände igår? Inte så mycket förutom att snökaoset började skulle jag tro. Var iväg och träna, hade körlektion och umgicks med Joel på kvällen.
Idag blev det en lunch med Natalie och en snabbis på stan. Senare tränade jag och efter träningen åkte jag och pappa Anders och köpte indisk mat på Karishma. Resten av kvällen smälte jag maten!

Två från i lördags.


Helsingfors shopping

Eftersom min dag har varit ganska tråkig (förutom att jag varit med Joel då) så visar jag istället det jag fick med hem från Helsingfors. Sjalen kan jag säga är så mycket snyggare i verkligheten och kommer användas flitigt till skinn(plast)jacka.
Från Zara


Saigon och första advent

Mår inget vidare idag sen igår, har slappat hela dagen verkligen!


Ännu en ledig dag från skolan!

Idag har varit en slappdag, vaknade elva och spenderade halva dagen i soffan. Sånt behövs det med. Vid sex tränade jag och därefter åt jag tacos och gjorde lite på en skoluppgift. Imorgon ska jag jobba och på kvällen blir det antagligen party!

I veckan fick jag hem två armband från Tokyo Jane, svart och guld har blivit lite av en signatur för mig just nu.