Jobb och långpromenad med Natalie • Min lördag


För lite sömn.

Idag är jag bara så himla trött. Kanske därför att jag gick och lade mig alldeles för sent och gick upp alldeles för tidigt... Imorse gick jag upp redan vid sju för att åka och ta ett morgonpass på gymmet. Därefter tog jag det lugnt och pluggade inför matteprovet som jag hade tidigare idag. Skönt nog gick provet faktiskt bra! Snart ska jag bege mig till Karishma för middag med mamma, vi måste börja välja lite andra restauranger men vi har blivit så bekväm. Dessutom är det ju sjukt gott.

En trött Juno på bild...


One whey isolate

Nytt proteinpulver från fitnessguru, har redan ett därifrån som jag knappt använt på grund av att det är på tok för sött. Detta är en ny variant och är mycket godare. Ironiskt nog fick jag med ett extra gratis proteinpulver, självklart skulle det vara samma smak och sort som jag nyss berätta om... Det proteinpulvret får Joel ta, då kanske det i alla fall kommer till någon användning.


Tre från igår.

Igår blev det en utekväll och jag hade sjukt kul. Något magiskt med att gå ut i mitten av veckan haha. På dagen gick jag i skolan, luncha med mamma och träna.
Idag så har jag fördrivit tiden genom att uträtta ärenden och tränat. Nu är det bara plugget som återstår...


Tisdag.

Senaste dagarna har bestått av jobb, en hel del träning och för lite plugg. Plus lite Natalie och Joel på detta.


Och då var klockan halv fyra!

Hej hopp mitt i natten. Har haft en gr8 dag med ledighet. Idag har jag slappat, tränat och haft en ute kväll med tjejerna. Hade riktigt kul! Imorgon väntar plugg och nu måste jag sova. Godnatt, sovgott, dröm om alla småkryp du mött ♡


Hej! Som ganska ofta nattbloggar jag även idag. Dagen har bestått av skola, träning, Marieberg med Natalie och sällskapat med Joel. Idag var det inspirationskväll på D.O som jag och Natalie gick på, passade även på att käka den bästa salladen i Örebro på Jacobs. Hittade inget till mig själv ikväll, men fick i alla fall en liten goodiebag med strumpor haha... Godnatt!


Godkväll!

Nu är jag ganska så slut. Har idag tränat, körde 80 minuter kondition. Gick förvånansvärt bra att springa efter tre veckors paus. På kvällen gick jag även en timmes promenad med Natalie. Har precis ätit lite gott och tänkte nu fixa mig för sängen. Sov inge vidare i natt då jag drömde mardrömmar om mina val till universitet, vet inte om jag har gjort rätt eller inte... Det blir nog bra i slutändan, går alltid att ångra sig om inte annat!


Tisdag.

Idag är jag ledig, eller meningen är att man ska jobba hemma... Kom hem för ca en timme sedan från en sen morgonpromenad (tog sovmorgon till elva, så morgon för mig) med Joel, tog favorit rundan vid Oset. Nu kollar jag på Hey baberiba och äter en sallad. Senare blir det lite plugg och ikväll ska jag träffa Joel ❥


Trött zZzZzZz

Nu är jag riktigt trött, varit en tuff dag på jobbet idag. På kvällen blev det bio med Joel, Jack the giant slayer. Godnatt ♡☮


Gran Canaria 3.

Vill tillbaka nuuuuuu❣


Bubbla.

Hmm... Vad ska jag skriva? De senaste dagarna har jag varit i skolan, pluggat, tränat och träffat Joel. Sen har det väl hänt lite annat kul som jag inte orkar skriva om. Idag har jag varit i skolan och på kvällen blev det en promenad med Natalie.

Min lilla fina ♡


Gran Canaria 2.


Gran Canaria 1.


En vanlig måndag.

Idag kommer min måndag bestå av skola, plugg och Joel. Alltså en helt vanlig måndag.


Godmorgon!

Hej hopp! I onsdags var jag ute, blev en mycket rolig och vild kväll! Både torsdags och fredags har jag varit hemma och pluggat, vilket inte har varit lika kul... Igår gjorde jag högskoleprovet, känns skönt att ha det gjort. Denna gång blev det tredje gången, man förlorar ju inget på att göra det förutom lite pengar. På kvällen mötte jag Frida, Ewelina, Sofia och Jonna på bells. Blev dock en tidig ikväll för mig, var så trött plus att jag ska jobba idag.


Let's go yolo!

Idag kör vi en yolo och går ut på en skoldag! Ska bli kul, dock är jag så himla trött nu men blir snart pigg och galen ;) efter skolan åkte jag och Joel till Marieberg, köpte ett bälte från D.O som jag tidigare spanat in. Just ja, fick ju även min studentmössa idag!!!


Hemma i kalla Sverige!

Nu är jag hemma efter en underbara resa, har varit så skönt och jag har haft så kul! Kom hem till vår gula villa cirka fem, därefter har jag bara slappat och ätit godis hehe. Blev nämligen bemött av två påskägg när jag kom hem, ett fyllt med godis och ett med pengar samt en berlock från Pandora som föreställer en resväska.

Nu ska jag sova, lade mig tolv och vaknade tre inatt och inte sovit sen dess... Alltså är jag väldigt trött nu, godnatt! ♡