Igår och idag.

Både igår och idag har jag jobbat mellan 15-20. Har därför kunnat sovit ut, vilket har varit jätteskönt då jag verkligen legat efter med sömnen... Igår på kvällen umgicks jag med Joel, vi köpte hem mat och bara slappa. Idag ska jag också träffa Joel.
Imorgon ska jag åka till Stockholm med Ewe, Natali och Sofie!! Kommer bli superkul och jag är jättetaggad. Kommer hem på torsdag igen, hörs antagligen då!

Hann även pröva på saluhallens "smoothiebar" med mamma innan jobbet idag!


Söndag = Amanda-tid♡

Veckan är slut, och som varje söndagskväll har jag umgåtts med min Amanda. På grund av det dåliga vädret blev det inget Satin ikväll, men istället fixade Amanda själv ihop massa plockmat hemma hos henne. Supergott, men är också verkligen supermätt. Sedan förra söndagen har vi även värvat till oss en ny dejtkompis, Ewelina! Så efter lite strul kom även hon och gjorde oss sällskap.
Nu ska jag ta och lägga mig nöjd, belåten och 5 kg tyngre, godnatt!


Jobb - träning - Joel

Efter att ha läst rubriken kanske ni kan förstå vad jag har gjort idag? Morgondagen kommer nog var sig lik, men det klagar jag inte på!

Hittade inget på Vingåkern outlet igår, däremot shoppade vi loss på Delicato outlet som ligger bredvid ;)


Långa sommarkvällar när dem är som bäst.

Hej! Sitter just nu på altanen och njuter av den ljuva sommarvärmen! Om någon timme verkar det som att jag ska till Vingåkern outlet med Natalie och Sofia. Kanske hittar något som får följa med hem, men mycket tveksamt... Igår hann jag med ett och annat, bland annat lämnade jag in bilen på Möller, tränade, lunchade och tog en stanrunda med Natalie. På kvällen blev det lite festligheter, som det blivit väldigt mycket av den senaste tiden, men vad gör det? Jag är 18 år och upplever min första sommar som myndig, helt underbart i mitt tycke! Det började med att vi förade här hos mig för att sedan dra till Strömpis. När klockan slog två fortsatte vi nattens festligheter i en lägenhet vid oscarsparken. Idag mår man som förtjänat med andra ord!


Måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag.

Åh, nu verkar appen fungera normalt igen!! Försökte skriva några inlägg förra veckan, men sedan när jag skulle publicera inlägget försvann allt... Känns lite mycket att gå igenom dag för dag, men det jag kan säga är att förutom jobb och träning har en del festande och badande skett i mitt liv!
Idag har jag varit på stan med mamma, åt bland annat på Bröderna bar & bistro som är beläget i Örebros saluhall samt fått mina första "flytta-hemifrån-saker". Det är ett set med rosa tallrikar som jag är helt kär i! Jag tog även en springrunda med Joel på kvällen, men han cyklade dock haha... Nu ligger han bredvid mig i sängen och snarkar vilket även jag tänkt göra nu, så godnatt!


Mätt.

Idag har jag jobbat mellan 12-18 och på kvällen har jag hängt på Satin med Amanda. Vi åt en plocktallrik och det var hur gott som helst! Blev också hur mätt som helst... Det var allt jag hade att säga idag, ha det så bra och så höres vi imorgon!


Lördag.

Idag har det varit hur fint väder som helst och jag har jobbat. Inte så kul, men det lönar sig i slutet av månaden som man brukar säga. På kvällen har jag varit lite barnvakt åt lilla Rikard samt varit på bio med Joel. Vi såg filmen World war z, den var bra och faktiskt rätt så läskig! Nu ska jag sova och imorgon väntar mer jobb, på kvällen ska jag träffa Amanda och hänga på Satin. See ya!


Dagen.

Idag har jag hunnit med ett och annat kul. Till exempel så har jag tränat, lunchat med en saknad Isabel och ätit middag på Jensen's med Natalie. Har till och med även hunnit träffa Joel en stund! Älskar att vara ledig, men imorgon är det dags för lite jobb och det är kul det med :)


Sliten.

Efter att ha jobbat sju dagar på rad, avslutat med ett 11 timmars pass där det var hur mycket som helst att göra och för att sedan åka och festa kan jag säga att jag idag känner mig rätt så sliten. Igår på kvällen åkte jag hem till Ewe för att dricka lite vin innan Strömpis, kvällen avslutades med att jag kom hem sex imorse efter att ha efterfestat hos en kompis i Sörby. Kvällen var riktigt rolig och som alltid lika händelserik när jag och Ewe är i farten haha!

Idag ska jag bara ta det lugnt förutom ett köttarpass på löpbandet senare idag, måste verkligen ta tag i träning och kost nu!!


Ivy.

Som sagt så tränade jag imorse samt jobbade på dagen. Eftersom vädret idag har varit på topp har det varit lika lugnt på Marieberg som de senaste dagarna, det vill säga lika tråkigt. På kvällen hängde jag med mina fina vänner på Ivy, det är ju rosétisdag vilket man inte får missa! Imorgon står ett 12 timmars pass på jobbschemat, 08.30-20.00. Dock ska jag försöka sluta tidigare då jag ska ut och festa på kvällen!

Får bli en bild på mig och Spansk från förra sommaren då mina kamerarulle är ganska tom!


Kvällsrunda.

Sitter för tillfället och dricker en kopp te och kollar på film med mamma, sånt man borde göra oftare. Har nyligen kommit in från en springrunda på 5 km, bättre än inget efter en dags arbete. Jag sprang och mamma cyklade bredvid haha.. Imorgon är det tid för jobb igen, men först väntas ett träningspass på morgonen. Vi hörs!


Hard work, work.

Idag som så många andra dagar har jag jobbat. Dagen har känts dubbelt så lång med tanke på hur lugnt det varit på Marieberg idag, men jag är glad över att jag har mina arbetskollegor som gör dagarna så mycket bättre! Efter jobbet åt jag sushi med min pappa och på kvällen har jag ätit alla sötsaker jag sett samt gått en promenad med Joel. Nu är det läggdags, godnatt!


Grillkväll.

Idag jobbade jag enbart fyra timmar så det fanns kvar lite tid till annat också. Förutom jobb har jag tränat, fixat lite småärende och varit på grillkväll hos Ewe. Imorgon väntas ytterligare lite jobb och på kvällen ska jag hem till Ewe igen, då i lite festligare syften!


2 dagars Ledighet ♡

 
Trots min ledighet igår åkte jag ändå till Marieberg för lite shopping och lunch med Ewelina och Frida. Idag spenderade jag istället dagen med Natalie på stan med shopping och lunch. Standard på lediga dagar! Vilket självklart även träning är på lediga dagar.
För tillfället är jag klänningstokig och köpte idag min fjärde klänning på ungefär två veckors tid. Köpte även en mysig stickad tröja från Twist and tango samt mitt första doftljus från Yankee Candle. Ska snarast ta och köpa mig ett till i en större storlek, men det dåliga är att dem är så pass dyra för att bara var doftljus... Så om ni undrar vad jag önskar mig när jag fyller skulle ett av dessa ljus inte sitta fel!
 
Klänningen är mer mörkblå än svart i verkligheten, och definitivt finare på! Kanske ska ta och visa mina tidigare köp under tiden jag varit borta, men om jag känner mig rätt kommer jag antagligen varken ha lust eller ork för det.
 
 
 

Kanske dags att börja skriva lite här igen?

Skälet varför jag plötsligt slutade blogga var på grund av att jag tappade min mobil i svartån på studenten... Fick en ny mobil väldigt snabbt men kom inte igång med att blogga igen, tyvärr. Under tiden jag har varit borta har jag bland annat tagit studenten, jobbat, tränat, firat midsommar, umgåtts med vänner, shoppat, bokat resor för sommaren, festat och spenderat flera timmar på uteserveringar. Sommaren har med andra ord börjat bra och kommer förhoppningsvis bara bli bättre!