22.52 31/07-11

Tjaaaaa, igår så bakade jag och Joel (minus Joel) baugetter som vi åt idag vid ånnaboda sjön. Så idag har jag befunnit mig vid ånnaboda igen med min mor, Natalie och Joel. Väldigt trevligt! Imorgon blir det antagligen bada igen, men först träning vid nio ungefär! Måste vara lite aktiv också och inte bara lata sig. Jag har precis gjort morgondagens baugetter och kvällen te. Två tepåsar i en kopp med massor honung, det måste ju smaka lite. Och ja, om ni vill veta så gick precis Joel hem. Stackarn måste jobba imorgon.


Fullt upp med att äta...


Resultatet av två sådana här degar är tio gigantiska baugetter.

30/07-11... 3 veckor kvar av sommaren.

God kväll! Klockan är nu strax över sex och jag sitter i mitt rum vid skrivbordet endast för att uppdatera er om gårdagen och dagen! Vi börjar med idag, Vaknade vid tolv efter 11 timmars sömn, var lite sliten från fredagen. Stack och träna som varje lördag. Efter köpte jag och mamma lite tillbehör för att göra pizza! Super gott, har precis käkat mig helt proppmätt! Ikväll känner jag verkligen inte för att göra ett skit!! Inte ens prata helst. Får väl se om jag får någon lust att resa på mitt arsle. Annars blir det bara att Joel kommer hit vid något tillfälle.



Pizza nr1: Banan, bacon, cashewnötter & curry!
Pizza nr2: Skinka, räkor, champijoner, oliver!
Dagens höjdpunkt!

Gårdagen
gjorde jag inte mycket på dagen, tidigare som nämnt så gick jag en promenad. På kvällen var några styckna hemma hos min pappa som är i Turkiet för tillfället! Bäst att utnyttja tillfället till max. Jätte trevligt hade jag, saknat mina klasskamrater som jag inte träffar för ofta! Människor kom och gick, i slutet var det bara jag, Natalie och Ronja som var kvar från början. Istället hade Joel, Robin, Dennis och Gustav hoppat in. Tills jag och Joel åkte hem till mig! Tack för kvällen allihopa, det ska vi banne mig göra om. Fast ännu bättre!!












Känns helt sjukt att sommaren nästan är över... Jag vet inte vart den har tagit vägen heller. Snart börjar skolan och pluggpluggplugg. Fy, usch och blä!!


hej igen...

Var inne på Kenzas blogg och fick för mig att kolla lite bakåt i hennes blogg. Citerat från Kenza 2007-08-30 "Fan va jag shoppar mycket, nu får jag snart lägga av. Det här är fan allvarligt.", Vilken skillnad på tjejen nu. Hon shoppar ju inte lite nu... Och hon skriver helt annorlunda, och hennes stil på kläder nu och då är en stor förändring!! Förut var hon verkligen ingen speciell. Är hon tvungen att vara så jäkla snygg bara?!

Kenzas.se någon gång under 2007




Nyvaken - 11.41

Vi börjar dagen med en kaffe för att ladda upp. Straxt bilr det in i duschen, sen ut för en promenad som jag känner behövs som alternativ för träning. Ikväll kör vi!!



Inlägg nr.2!

Här sitter jag vid min dator, ungefär samma tid som gårdagens första inlägg. Joel har precis cyklat hemåt och nu äter jag mitt absolut senaste matexpriment. Fil med äpple!! Gott faktiskt.
En viss Natalie Hojeij och jag har varit med min mor och faktiskt badat i ånnaboda (!!!) idag, trots det fula vädret på dagen. Jaaa, sen har vi cyklat en hel del. Det var väl det jag ville säga, ska också visa några bilder från dagen. Alltså helt jäkla galet, en dags bloggande och folk frågar efter min autograf överallt på stan! Liksom från en läsare (som var jag) till typ 10000000000 på ett dygn, SJUKT........




GRRRRRR... Alltså inte brösten eller så, det är dubbelhakan jag tänder på!


Genialisk idé, ser det inte lockande ut?? Dock skulle glass var lite bättre...


Tredje gången gillt.

Då ger vi det ett till försök med bloggandet, ser inte så ljust ut... Men det är så kul att titta tillbaka i gamla bloggar. Så den här bloggen är till för den framtida Juno att blicka tillbaka i!!!