Skola - toppa håret - fixa ärende - taco- och filmkväll med Joel

Nu ska jag sova, godnatt!


YOU NEED therapy

Blev en hemmadag till, kände mig ändå okej på dagen igår men det var väl alvedonen som gjorde sitt...  När jag var med mamma på stan kom feberen tillbaka, och trots alvedon så mådde jag inte så bra under hela kvällen. Stannade under täcket, men Joel kom i alla fall på kvällen och höll mig sällskap som en riktig gentleman. Även idag har jag haft väldigt ont i halsen, vilket jag fortfarande har men imorgon ska jag allt till skolan! Träffade även Joel denna kväll :)
 
Idag kom min pappa med en försenad födelsedagspresent! Jackan kommer från en engelsk sida som heter House of Fraser och kommer från märket Therapy! Tänkte skaffa mig en barbour till höstjacka men föll för den hära, kanske får bli en vinterjacka?

Hade för tråkigt hemma så beslöt mig för att gå upp på stan trots sjukdom

Träffade Joel en snabbis efter han slutat skolan sen tog jag en smörgås på stan med mamma, var hungrig efter bara fått i mig vätska som mat. Nu väntar jag på mamma sen ska vi fixa lite små ärende på stan.


True.


Hemma och sjuk

 
Hade det väldigt svårt att sova inatt, halsen värkte som satan och så hade jag också en släng feber. Så rean andra dagen av skolan fick bli en hemmadag med första säsongen av desperate housewievs och te. Känns hemskt att vara hemma och missa första riktiga skoldagen men skulle verkligen inteha orken att sitta i skolan bär jag mår som jag gör!  
Äntligen kan jag lägga upp bilder med surfplattan!

Om jag ska var ärlig så är det ganska så jätteballt att gå i trean nu

Första skoldagen pågick endast ca en timma och sedan var den över, imorgon börjar det på riktigt efter ett lov på tio veckor. Efter skolan stack jag upp på stan och luncha med Natalie, därefter gick vi runt på stan enda till halv fem tiden. Köpte en praktisk och fin necessär för att ha i väskan och en ögonbrynspenna, även smycketrädet på bilden som jag tycker klär min hylal väldigt bra. Sedan tränade jag och på kvällen träffade jag Joel, ganska så standard för en måndag!
 

Lite höstshopping innan skolstarten...

Fastnade på Marieberg med far och bror efter ett kort pass på Jacobs, en runda på Marieberg resulterade i en ny kabelstickad tröja.

ÄNTLIGEN 18 ÅR!!!!

Har haft en bra tid som minderårig men nu är jag äntligen myndig, känns faktiskt underligt och lite läskigt att jag nu är 18 år haha. På fredagen firade jag min födelsedag med vänner och gick sedan ut efter tolv eftersom  jag fyllde på lördagen, hade en galen men sjukt kul kväll. Dagen efter firades jag med familjen med tårta och presenter. Bilder från fredagen ska jag lägga upp när jag fört över bilderna till datorna, har fått en ny dator och den är så mycket snabbare än min förra vilket kanske kommer ge mig lite ny blogg-ork.
Lite presenter från mor och far... Armbandet är från Mamma och kommer från Pandora, lite som ett berlock armband. Med armbandet fick jag två berlocker, ett hjärta och en söt elefant!
 
Sedan fick jag även presenter från mina kära vänner och pojkvännen, det tackar jag så hemskt mycket för! Har ordentligt med dricka i ett bra tag framöver nu...

Nya örhängen från Marc by Marc Jacobs.

Beställda från Shopbop.
Älskar dem! De passar utmärkt med min svart/guldiga väska från Michael Kors och mitt guldiga skal från Marc by Marc Jacobs som jag tidigare köpte i somras. Antagligen är jag den enda som kommer tänka på det men ändå haha Symb Nöjd.jpg
Det var ganska så svårt att få örhängena på bild så därför snodde jag även en från internet.
 
 

ett inlägg

Eftersom jag är så dålig på att uppdatera här så får jag väl ta och gör några inlägg då och då om vad som händer i mitt liv. Den senaste tiden har jag jobbat en del, ätit onyttigt, hängt på stan, gått promenader, tränat, firat kusinen Rikard och brorsans tjej Sari, osv osv. Ni får kolla på några av de bilderna som jag tagit istället!
 
'
Mamma har skaffat en ny leksak, en surfplatta... Ska alltid vara med i teknikens svängar men fattar sig knappt på apparaterna!
 
BTW, så sjukt taggad på min födelsedag eller i alla fall kvällen innan då jag ska ha paaarty!