Dags att sova!

Underliga Joel... Igår hade vi 2.5 år, helt sjukt!! ♡
Både måndag och tisdag har bestått av skola, träning och Joel. Imorgon väntas en packad dag med ett extra roligt äventyr på kvällen :)


New shoes

Ser bättre ut i verkligheten! Fotografen är Joel haha...


Mamma Gun ♡

Haft en fin dag! Jobbade tolv till sex, jobbigt men kul. På kvällen åt vi lite morsdagsfika, mamma fick inte plats på på tårtan så det fick bli Gun istället :) Joel har jag också hunnit träffat denna fina dag!


Lördagkväll

Hej! Maten igår var jättebra, även sällskapet :) efter den sena middagen träffade jag Joel.
Idag har jag jobbat från tolv till sex, denna dag fick jag hem mackor och bakelser haha... Måste nog tacka nej nästa igång så inte familjen Bäckman börjar rulla fram. Nu sitter jag hemma hos Natalie framför teven, alla våra lördagar ser likadana ut nu för tiden men det gör mig inget för de är så bra så. Måste snart hem för att sova, är riktigt trött och ska jobba imorgon med. Så jag passar på att säga godnatt och ses imorgon nu!


Strålande väder!

Tror ingen missat solen de senare dagarna? Helt underbart! Sitter just nu ute i trädgården och äter lite gott. Kom hem ett från en lunch på bara vara med pappa. Dagens planer för tillfället är sol-dejt med Natalie, träna och ut och äta med mamma. Vi tänkte pröva något nytt idag, vi har nämligen bord på brasseriet som är en svensk- fransk restaurang.

De senaste dagarna har bestått av sol, Joel och träning. Ganska fin kombination :) igår var jag och tjejerna hemma hos mig på håltimman för att äta lunch och sola!
(försenat inlägg)


Tror jag har något för väskor...

Som jag en gång sade i denna blogg så har jag beställt en sak från Italien och idag fick jag hem den, en ny Michael Kors väska till min samling! Kommer ni ihåg någon gång i vintras då jag publicera ett inlägg med en väska där jag skrev att jag funnit min drömväska? Nu äger jag den!!! ♥



Ett försenat inlägg!

Jobbade igår samt en del idag. Det har varit kul och jag har lärt mig en hel del, kommer antagligen få jobba extra där när det behövs tex. helger och så. Hoppas i alla fall att jag får jobba något i framtiden så jag inte blir helt pank denna sommar, men ska inte hoppas på för mycket! På kvällen igår, vilket jag även kommer att göra idag, så pluggade jag lite matte och träffade Joel.

En fördel med att jobba på café kanske, fick med mig 7 bullar och två kycklingbaguetter.

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2879489/images/2012/pic_203380647.jpg" class="image">


En lugn och mysig fredag.

Stora delar av min dag har spenderats med pojkvännen Joel, han gick ungefär halv fem. En timme efter det åkte jag till gymmet och sprang sex km plus ytterst lite styrka. Hann inte med så mycket då jag skulle till marieberg för att prata med ägaren på Jacob's, fick nämligen ett samtal tidigare idag då jag fick höra att jag ska provjobba hos dem denna helg! Så klockan elva imorgon befinner jag mig på Jacob's. Min kväll har för övrigt bestått av mys med Natalie, käkade en sen middag som bestod av tacos och på kvällen har vi glott på teven!
Vi hörs imorgon kära vänner!


Torsdag.

Hejsan hejsan! Sitter för tillfället och försöker att plugga lite matte men blir distraherad av mobilen... Om ca en timma kommer Joel hit och då ska vi knalla upp till SF för att kolla på The dictator, ska bli kul! Sedan tror jag att Joel stannar här i natt. På dagen idag, förutom att ha varit riktigt seg, så var jag en snabbis på stan med mamma. Hade hittat ett par jeans från JC men kände mig inte hemma i de så åkte hem tomhänt.
Igår gjorde jag inte mycket mer än att träna och träffa Joel, hade nämligen bara en lektion på hela dagen igår! :D


15/5-12

Skola och Joel är en ganska enkel förklaring av min dag.
Sen har vi ju denna bild som förklarar lite av min dag, en del av min operation göra Frida till en riktig sexig tjej-tjej. Hon är ju en riktig sexbomb redo att explodera! ;)

image description


Slut på dag ett av denna vecka.

Denna vecka kommer vara riktigt härlig och kort!! Ska bli skönt med långhelg för att sedan vänta in sommarlovet. Idag var det en kort skoldag som varje måndag. Skoldagen spenderades med flinken då Sofia inte mådde bra idag och Ewelina är så långt bort som i Rhodos, men det blev en mycket bra och rolig skoldag trots att halva gänget saknades. Vid fem så tränade jag med mamma och vid åtta träffade jag Joel. Vi käkade gott och pluggade väldigt lite tyska som egentligen var det viktigaste på dagens "to do-list". Har prov imorgon och det känns som jag knappt pluggat, är inte på något vidare plugghumör när vi är så nära sommarlovet.
Nu ska jag ta och sova, godnatt!


Lite nytt.

Smink, bikiniunderdelar och vita byxor! Ibland måste man prova på något nytt. Sedan har jag även beställt en sak som jag visar er när den kommer, beställde från en italiensk sida så det kommer ta mellan 5-8 arbetsdagar.


Söndag natt, snart måndag och skola!

Ett sent inlägg, kan ändå inte sova. Igår så blev det en rätt så slapp dag. Avslutade mitt fjärde och sista träningspass för veckan. På kvällen var jag ute med pappa och åt på jensens, träffa Natalie och Sofia vid åtta samt Joel vid halv elva. De två gångna nätterna har jag verkligen sovit ut, 11 timmar sov jag både nätterna så jag antar att det är därför jag är uppe nu. Idag har jag varit på jobbjakt, verkar som jag blir jobbfri denna sommar men det får väl gå an ändå. Egentligen var sommarjobbet fixat sedan en tid tillbaka men som vanligt uppstod det komplikationer. Men lite jobb i sommar och åtminstone efter sommaren ska det bli! På kvällen idag träffade jag Joel :)


Redan fredag!

Har precis kommit hem från en middag på Karishma med mamma och Kicki. Alltid lika gott och mysigt, vi har verkligen fastnat för indiskmat! Idag tog jag någon riktigt traditionell indisk maträtt. Snart ska jag träffa Joel, vi har storslagna planer... Köpt två nys b&j's smaker! I veckan prövade vi även på the vermonster som var god men ganska vanlig. Helt sjukt hur onyttig jag varit denna vecka, och om jag säger att jag varit onyttig så lovar jag att jag verkligen menar det! Får bättra mig när dessa glassar är uppätna, vad hände med beach 2012?! Men en vecka i månad så är det okej att äta socker som en galning, jag kan tyvärr inte motstå socker tider som dessa och frossar allt som smakar sött.


Godnatt!

Imorgon lovar jag att uppdatera, så länge bjuder jag på en bild från när jag var 14 år och hade smink för två... Haha.


Ny bil


Fil:Symb Blink.jpg

Lite bilder.

Idag har jag hunnit sitta i solen två timmar, plugga, lagat mat och kollat på film. Nu tänkte jag sova, så godnatt!

Några bilder från de senaste dagarna. I fredags var jag och mamma ute och åt på karishma, alltid lika gott!


Lördag.


Blivit gles uppdatering här igen, känner inte för att blogga så mycket. De senaste dagarna har bestått av skola, träning och Joel. Tror jag har samlat på mig lite bilder som jag får lägga upp senare.
Idag vaknade jag tio för att sedan kolla på när Jonnie åkte Ferrari. Sen har jag inte gjort mycket mer, ätit glass i stora lass som jag har lite smått ångest för nu haha... Jag har varit relativt nyttig de senaste dagarna, men idag består nog glass av halv mitt kaloriintag! Sen har jag internetshoppat lite från asos.com, två söta toppar till sommaren och en hair donut.


Tisdag men känns som söndag!

Härligt det varit med långhelg, skulle dock inte skada med sommarlov nu! Igår var det valborg och idag har jag varit med Joel för han sov här. Vi har bakat bullar, jag tror seriöst min mage jäser efter alla bullar jag ätit. Nu kollar jag på film och ska inte göra mer ikväll. Helg om tre dagar, wihoo