Godnatt!

Ett sent inlägg innan sovdags blir det nu, vi är ju lediga imorgon så passar på att vara uppe sent. Joel gick för drygt en halvtimme sedan, vi har glott på teve men också varit på stans shoppingkväll. Dock bara drygt enhalvtimme haha. Innan det tränade jag, körde 5 km distans och 5 km intervaller på löpbandet. Var också på stan med pappa och köpte ett nytt bare minerals puder, kan verkligen rekommendera det och det håller ungefär en evighet. 

Yesterday

Igår var det skola som gällde fram till tolv, efter det befann jag mig på stan med Natalie. Vi luncha, fika och kolla i affärer. På kvällen var jag med Joel, det var vår treårsdag och vi åt paj haha :)

Idag är det skola och träning som står på schemat!


Höstlov - Stockholm

Bättre sent än aldrig!
Zara - Hollister

Tisdag och ledig från skolan

Då ska jag ta och börja uppdatera här igen, känner attt det är dags. Det är kul att kolla tillbaka i arkiven, så lika bra att börja innan det är försent! Så denna helg (lör-mån) har jag varit på kryssning till Helsingfors, fick även vara en dag i staden och utforska. Idag är jag ledig från skolan och ska snart pallra mig iväg till min körlektion och därefter ska jag träna.
 
Igår efter jag kommit hem åkte jag upp till stan och köpte mina första julklappar för året, tidigt men skönt att redan vara klar med mamma och pappa!

Helsinki

 

Ett tag sen nu igen...

Helgen har bestått av jobb, Rikard och Joel. De senare dagarna har jag gått i skolan, tränat pluggat (skola och körkort), bakat Scones och träffat Joel. Mycket som pågår just nu!


9/11-12

Min dag har varit en bra dag, började med skolan som de flesta vardagarna gör. Hade matteprov som faktiskt gick skapligt och efter skola var jag med Frida en snabbis på stan och sedan på Ottossons. Vi pluggar teori som satan vilket är jättebra eftersom båda ligger efter med teorin, eller inte nu längre! Denna vecka har vi klarat fas A, B och C, nästa vecka kör vi den resterande fasen och sen är det att råplugga tills det är dags. Om ni inte visste det så är mitt mål att ha körkort i januari eftersom det är så mycket annat som måste fixas samtidigt, därför känner jag att ett långsiktigt mål är bäst. För tillfället har jag en paus från körningen för att plugga teori. Nog om körkort nu! Idag har jag också hunnit träna vilket gick super, känns så skönt efter ett riktigt lyckat träningspass. Nu är det duschen som gäller, sedan kommer Joel pojken!

Bilder från förra fredagen då det var Strömpis som gällde!


Torsdag

Hejsan hejsan! Idag har jag befunnit mig i skolan samt en stund inne på bikbok där jag köpte mig en blus, sedan har jag övningskört och träffat Joel. Köpte även sushi till middag idag, så gött!
Igår var det en ganska vanlig onsdag, efter skolan befann jag mig på Ottossons med Frida för att plugga och senare tränade jag!


Gårdagen

Igår åt jag på pitchers med mamma och på kvällen var jag med Joel. Idag har jag hunnit med massor, bland annat plugga körkort på Ottosson med Frida och umgåtts med Joel. Ska se till att berätta lite om mitt lov när jag ändå har det kvar i minnet , men det får nog bli imorgon!


New york

I februari drar jag till New York med familjen, är redan taggad!