Imorgon bär det av till det tredje landet i år!

Ja, förutom Sverige då. Är ganska livrädd för att flyga just nu, har haft sämsta magkänslan över den här flygresan sedan vi bokade resan. Usch, fy och blä. Jag tycker nu att mina fina läsare ska vara snäll att be lite så allt kommer gå väl... Känns inge bra nu, men jag vet att jag bara skrämmer upp mig sjlälv. ALLT KOMMER GÅ BRA!!! Vi åker från Örebro till Arlanda 06.15 och jag har fortfarande inte packat klart än. Borde lägga på ett kol. Har precis sagt hejdå till Joel, alltid så jobbigt med hejdå även fast man ses om en vecka igen. Förhoppningsvis... Nej Juno, skärp dig nu!! Ha det så bra i Sverige nu och sakna inte mig och Natalie för mycket!




Onsdag.


HEJ, sitter i skolan. Snart ska jag ha engelska, efter det slutar jag och då ska jag träna med mamma. Efter det ska jag äta och sen till Marieberg med min pappa för att shoppa loss på Apoteket balnd annat. Ska fixa ett och annat till resan! Ska också försöka plugga klart allt idag... Ska träffa Natalie för att snacka lite om jag hinner med det också. Som ni märker är min dag ganska fullproppad!

16.20

Drömde att jag hade glömt bort att packa och att vi skulle precis åka så fick panik packa på 3 minuter... Jag känner att det måste vara ett tecken att jag borde börja packa idag så det ska jag även göra! Brukar alltid packa kvällen innan för jag är så lat, men nu har jag lite extra tid så ska ta och börja med det nu! Annars ska jag inte göra så mycket mer idag vad jag vet nu.

Några bilder från min och Natalies resa förra året, London!





Det är ganska kul att se hur mycket jag och Natalie har förändrats på drygt ett år...


10 låtar som är sköna att springa till!

♦ Snoop Dogg – Sweat (Snoop Dogg vs. David Guetta) [Remix]

♦ Pitbull feat. Ne-Yo, Afrojack & Nayer – Give Me Everything

♦ David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)

♦ Swedish House Mafia – One (Your Name) [feat. Pharrell] {Radio Edit}

♦ David Guetta – Little Bad Girl (feat. Taio Cruz & Ludacris)

♦ LMFAO – Party Rock Anthem

♦ David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)

♦ Chris Brown – Yeah 3x - Explicit Version

♦ Usher – More - RedOne Jimmy Joker Remix

♦ Britney Spears – I Wanna Go

OBS! Finns risk att man börjar dansa istället...


Hemma 16.43



Nu är jag hemma och ska straxt duscha, efter det ska jag kolla igenom geografin. Orkar nog inte jobba mer med den idag, men måste plugga matte!! Eftersom jag missade förra lektionen för jag tog hepatit A sprutan så känner jag mig ganska efter, typiskt att jag missade just den genomgången... Fusk solade förut också, snart sticker jag och Natalie till solen så behöver ju lite färg innan!

Geografi.

Snart ska jag fortsätta med min geografi uppgift, måste jobba som bara den! Vill bli klar så jag inte behöver tänka på den något mer. Efter skolan ska jag iväg och träna, sedan blir det antagligen lite mer plugg. Livet är tungt, men snart är det lov!!!



Några bilder tagna från här och där!







Tjuv, töntx2, Zorro, Darth Vader, prins, prinsessa, vampyr.

Nytt!

Mitt tredje och fjärde par DRDENIM svarta jeans. Har även två par till i detta märke och modell men i andra färger! Ett av dessa par jeans är dock mitt första högmidjade par. Älskar dessa jeans, använder de nästan hela tiden. Så underbart sköna!!


Tiden är kommen för söndagens plugg....

Men först ska jag avnjuta glass efter ett träningspass!


Feeling gooood




Hoppas på lite fler awesome bilder från en awesome kvälll igår!



17.20

Känns en aning stressigt nu!! Om en stund kommer Ewe hit, ska ta bussen klockan sex till Lundby och sedan ta bussen till min pappas lägenhet där kvällen ska fortsätta! Hinner inte säga mycket mer än så, hörs imorgon!




Fredagen den 21 oktober 2011!

Har precis bakat, banankaka och muffins. Tyvärr tjejer så blev båda bakverken ganska misslyckade... Skulle ju egentligen baka med Natalie, men den lilla prutten har gått och fått lunginflamation! Tur i oturen att hon blev sjuk den här veckan och inte nästa när vi ska till Egypten!! Ska åka till marieberg med mamma om ett tag, ska äta och checka läget där. Inte för att jag är hungrig... Har ätit hur mycket smet, kakor, choklad och bakverk som helst. Mår faktiskt lite illa, nu när jag tänker efter tror jag att jag kan ha ätit lika mycket onyttigt jämfört med en hel chipspåse... Hmm, efter Egypten ska jag seriöst bli nyttig igen. Försökte ju förra veckan, den veckan gick väl okej jämfört med den här. Så jag gav upp, men jag har min lilla ursäkt för mitt socker sug denna vecka... Senare ikväll ska jag träffa Joel!



Denna lilla "krya på dig" burk fick min vän Natalie igår. Den är fylld med godis, så nu kommer hon garanterat bli bättre fortare!!


Ekonomin är räddad!

Hittade spargrisar till mig och mina vänner idag. Tror vi kommer klara oss finemang i framtiden!






Master thief!!

Klockan är cirkus halv nio och snart ska jag ner för lite pluggande till tyska provet och glass med mamma. Idag har jag varit så flitig och fått massa plugg gjort i skolan! Så ikväll kan jag ta det något lugnt. Känner mig ganska tidspressad med geografin eftersom det är ett sånt stort arbete och så lite tid kvar!! Ska ta det i helgen. Efter skolan träffade jag min pappa på stan, kollade efter en utstyrsel till lördagen som jag även hittade! Vid halv sex tränade jag mamma.

Har i hemlighet påbörjat en ny karriär inom brottslighet! På Cubus och Lekia fann jag dessa saker.




På lördag kör vi all in i alla kategorier kan jag bara säga!


Popcorn♥

Just nu äter jag popcorn och sitter vid datorn, lite trevligt efter en skoldag. Längtar redan efter helgen! Hade tänkt att ha en awesome helg, på fredag ska jag baka med Natalie till lördagen och på lördagen blir det en tidig halloween med de bästa! Själv ska jag klä ut mig till inbrotts(alkohol)tjuv. Jag och Natalie missar den riktiga halloween så något kul måste vi ha! Förut åt jag ute med mamma på sallad-in, gillar inte det stället så jätte mycket... Hejdå!
Så söt min mamma var i helgen med pyjamas och hennes nya mössa :)

Måndag

Tjena! Har gjort mig redo för kvällen, duschad och i pyjamas nu! Tränade efter skolan. Fusk solade också.. Måste ju få någon grunnd till Egypten så jag i alla fall har någon chans till färg där nere! Ska plugga tyska och träffa Joel sen.

Adjöken!

Lite annorlund här nu.

Istället för att plugga...


when you heard what i told you, when you get worried I'll be your soldier.

Idag blir det en ganska vanlig söndag som börjar med lite fixande här och där i hemmet och sedan väntas det en del pluggande. Dock så vet jag inte rikitgt om det här pluggandet kommer bli av, men ska väl försöka! Klockan tre ska jag och mamma iväg på ett box-pass på Eyra! Ska bli riktigt kul, och jobbigt kan jag tänka jag mig.


Magnificent, wonderful, amazing and it's still not enough.



Slår absolut inte boken, men om du vill gråta ett hav på under två timmar så kan jag rekomenderar denna film!

Fredags, sådär alldeles lagom med gott tillbehör...





Lördag.

Sorry... Igår så hann jag med en hel del men tyvärr inte att uppdatera. Gick i skolan där jag bland annat skrev ett matteprov. Hann även med att träna och på kvällen åkte jag hem till Sofia med Natalie! Vi kollade film, pappa på burk. Straxt ska jag iväg till SF för att möta Sofia och Ewelina för bio! Vi ska se En dag, som jag har längtat efter den filmen!! Läste boken i somras och den var rent utav underbar. Just ja, idag stod jag på loppis med Natalie för nöjets skull, lite extra pengar skadar aldrig!


Om en halvtimma befinner jag mig på SF med dessa töser.


@ Klippateljen!

Är hos mamma nu, kom hit för min skjuts blev försenad... Min pappa skulle egentligen hämtat mig men han fastnade i möte så nu väntar jag istället tills mamma slutar då åker jag hem med henne om dryga kvarten. Tjänade mig en hundralapp i alla fall! Fick snagga och fixa till en gubbes hår för det fanns ingen tid för honom som egentligen var utlovat. Ska gå igenom matten lite snabbt sen, vid åtta taget ska jag träffa Joel!







Börjar 12.45, awesome!


Slutar halv fyra, då ska jag träna med mamma!


11.39

Just nu äter jag min lunch, Findus färdigmat. Vilket jag alltid gör på tisdagar, det är så gott! Börjar 12.20, därefter har jag två lektioner plus ett idrottpass. Slutar vid fem och då ska jag hem. Har inga mer planer, ska plugga lite för matteprvet och så.




En ok dag.


Härligt...


Nu ska jag träffa...



okänd människa.

Plugg, plugg & plugg.

Min dag ser inte så ljus ut för tillfället, ses imorgon!


00.27

Igår var jag tillsammans med mamma barnvakt åt lilla Rikard. Han är så himla söt! Vid nio kom Joel, vi lekte med Rikard tills han somnade vid tio. Sen så somnade vi också faktiskt. Vid tolv vaknade jag till i skräck av att Joel hade börjat snarka...
Idag har jag tränat. Vid sex träffade jag Natalie och Sofia. Kvällen började med lite mys med kortspel och gott hos mig. Vid nio åkte vi hem till Robins kompis Adam. Där befann sig även några flera, vi kollade film bland annat. Kom hem för ett tag sen. Nu har jag ätit två muffinsar som jag bakade igår och druckit en chai latte. Är ensam hemma så när mamma kommit ska jag ta och sova!




Har kanske dubbelt så många fler bilder på Rikard... Han var väldigt glad i mina olika effekter på mobilen!




FREDAG.

Kom hem från skolan för ett tag sedan. Svängde först in på Ica för att köpa lite tillbehör, kväll ska det bakas! Så jag ska bara ta det lugnt ikväll, så sjukt trött! Behöver verkligen två dagar ledighet, men dessa två dagar kommer ju ändå involvera en del pluggande... Har haft en väldigt kul dag i skolan med min tjejer! Fikade på Häls under en håltimma med Sofia, sedan joinade även Frida och Ewe! Nu ska jag ta och duscha sen ska jag börja med bakandet!!




Happy

Som många andra var även jag ikväll på Mariebergs kvällsöppet! Var inte på själva Marieberg så länge, men den tid jag var där spenderade jag främst JC. Jag var där med min pappa och skulle titta lite på Whitney Ports nya kollektion för Bikbok. Fångade inte rikitgt mitt intresse, hade högre förväntningar om hennes kollektion! Köpte ett par nya jeans från märket Tiger of Sweden! Eftersom det var lite av en speciell kväll på Marieberg hade de en hel del erbjudande, JC hade 30% på hela sortimentet! Så jag och min far tog tillfället i akt!
Jag har även tränat idag med mamma. Skrev prov på naturkunskapen, gick inget vidare. Hoppas i alla fall på ett VG... Nu ska jag sova, natti!

Jeans från Tiger of Sweden, modellen slender. Har tidigare ett par blåajeans i samma modell, hur nöjd som helst. 1299:- är priset på dessa jeans vanligtvis medan idag fick fick jag endast ge dryga 900!


Nytt i garderoben från i lördags.


Efter en hel del kvala mellan dessa skor från Scorett och de på bilden över beslöt jag mig tillslut för det skönaste paret! Tror jag gjorde rätt val.

Efter en hel del pluggande är jag värd lite glass med bär!!



Pluggandet suger ur all energi! Ja ja, man går ju bara i tvåan en gång förhoppningsvis! Idag har jag hunnit med nödvändigt pluggande och tränat. Ska kolla igenom NO en gång till, sen ger jag upp. Det kommer nog gå bra imorgon!

17.10

Kom hem från skolan för en trekvart sedan. Hoppade över sista lektion vilket var idrott. Fortfarande inte bra i knät så kan inte springa eller belasta det så mycket. Har lite smått panik över att jag inte sprungit något på tre veckor nu!! Vill bara att knät ska bli bra. Det var lika bra att skippa sista lektion, vilket även läraren tyckte. Så jag spenderade min tid väl i bibblan och pluggade! Ska ta fortsätta med lite pluggande snart. Känner mig ganska stressad för svenska redovsingen imorgon, känns som det kommer gå åt s k o g e  n . . .

Jag skulle vilja ha riktig sommarvärme eller typ julafon nu. Det här mittemellan är bara jobbigt!



Kommer aldrig låta dig få se mig svag, Jag gråter bara i regnet.

Fastnat ganskan rejält för låten över! Även börjat lyssnat en hel del på hey there Delilah, så himla mysig låt!
Kom hem från träningen för ett tag sen, ska snart hoppa in i duschen. Sen blir det plugga och träffa Joel vid åtta skulle jag tro. Var hos tandläkaren tidigare idag, skulle titta om jag skulle få tandställning. Nej, jag kommer inte ha någon tandställning för då skulle jag behöva dra ut fyra friska tänder!! Så skippar den delen i mitt liv.
Eftersom jag inte bloggade något mer igår tänkte jag visa er bilder från lördagen nu.

Tema: Kändisar







Sliten

Mår som man förtjänar idag! Kan väl säga att jag har mått bättre i mina dagar... Igår var jag hos Frida, blev lite för galet. Men var ändå en sjukt bra kväll! Kom hem vid halv tre och då var jag helt slut, vilket jag fortfarande är idag. Ska försöka ta tag i lite plugg nu, vi fem tror jag att jag ska hem till Jonnie. Så vi hörs senare, och då ska jag ta och fixa lite bilder!


'