Så himla utslagen just nu.

Gud så trött jag är!!! Kom hem sex imorse men känner att jag inte kan sova längre, trots att jag är så trött. Igår var de ju fyllebrännboll, brännbollen var så där men hänget på Satin och Strömpis var bättre. Jag och Ewe festade till det rejält, så man mår ju som man förtjänar.


Smashbox.

Hola! Idag har jag spenderat tid med mamma och utfört lite ärenden. Köpte bland annat en ny ögonbrynspenna från smashbox, den är lite speciell men kan rekommendera den om man vill ha mer naturliga bryn och inte så fullt markerad som vanliga pennor kan ge. Annars har jag tränat och träffat Joel, alltid lika trevligt!


Skulle inte ha något emot att vara i New York eller Spanien just nu...

 
...Eller någon annan trevlig plats!

Happy monday.

Dagen började allt mer än bra, fick ett paket från Dhl och åt en lunch med Natalie! Dagen fortsatte också bra och på eftermiddagen var jag hos mamma och prövade balfrillor. På kvällen tog vi en sväng till Marieberg för att köpa lite till bal och student.


"Mom - sweet as chocolate"

Morsdag ♡


Zara.

För drygt två veckor sedan fick jag en beställning från Zara levererad till min dörr. Nu har de två plaggen legat i kartongen sedan jag fick den och kläderna har hunnit blivit skrynkliga på grund av min lathet. Därför snor jag bilder från deras webb och visar er innan jag glömmer!


Karrofest.

Igår var det min sista karrofest någonsin, vilket ändå känns helt okej med tanke på hur mycket annat kul som väntar!

Blev många pussmunnar igår haha...


Tory Burch

Idag skämde jag bort mig själv med ett par läckra ballerina från Tory Burch, ser dem som en liten studentpresent till mig själv!

Helg = jobb

Godmorgon! Eftersom det är helg så har jobb varit aktuellt på schemat som det oftast är på helger. I fredags gjorde jag inget speciellt, jag lunchade på stan med Joel och tränade. Igår kollade jag och Joel på Eurovision song contest och festade till det med lite godsaker och vin. Ikväll ska jag träffa min bff Natalie, antagligen kommer vi bara ta det lilla lugna :)


Fredag/ledig

Igår gick jag och lade mig med kläderna på redan vid tio, vaknade elva men då med pyjamas. Vilket mysterium haha. Igår så gjorde jag inte så mycket, gjorde hemmagjord glass, köpte en bandana till Harry och gjorde egen müsli som blev föööör god! Idag ska jag träna och plugga, kanske även åka till mamma och klippa mig om jag orkar.


Pretty little liars

Idag har jag gått i skolan, fikat, pluggat på bibblan och kollat på pretty little liars. Jag har även sytt ett örngott till Harrys säng som matchar köket, kudden är limegrön men kommer dock vara grå av hår och dregel om en vecka...


Tisdag.

Idag har jag hämtat min balklänning, satt perfekt. Jag har även tagit en lunch med pappa på stan och tränat, idag blev det 80 min på crosstrainern samt lite powerwalk och styrka. Nu måste jag tyvärr plugga... Ska i alla fall träffa Joel ikväll så jag har något att se framemot!

Dagens mellanmål, gooott!


Saint tropez // sisters

Ny enkel tisha från saint tropez/sisters. Har letat som en tok efter en vit v-ringad t-shirt i rätt form och material!!! Min förra som jag en gång i tiden köpte på Gina för 50 kr gick sönder förra sommaren, nu fick det betalas sex gånger mer men absolut värt det.


Måndagskväll.

Hej på er! Är nykommen hem från gymmet efter ett sent springpass, bättre sent än aldrig. Var den sista där haha. Idag har jag haft nationell i matte, gick okej tror jag. Annars har jag tagit långpromenad med bästa Harry pojken. Råkade även skära mig i fingret när jag lagade mat så nu matchar jag och Harry med bandage. Blev faktiskt ett rätt så djupt sår, det var gränsfall för att åka och limma såret...
I fredags var jag ute och i lördags hade jag och familjen (självklart även Joel) en grillkväll. Fredagen blev en skaplig kväll med tanke på ett och annat som hände samt så blev lördagen en riktig mysig kväll. Min brors flickvän hade tagit med en kassa med godis från USA, hon kom nämligen nyligen hem efter två månader på resande fot.


Woop woop.

Idag står det party på listan, ja det är nästan det enda förutom lite andra småärenden.

Bilder från igår.


Långhelg.

Ledig idag och imorgon, hur skönt som helst! Idag ska det pluggas, tränas och på kvällen ska jag umgås med födelsedagsbarnet Joel!
 

Bossen är hemma!

Harry plutten mår inge vidare för tillfället så han är hemma på obestämd tid. Tycker så synd om honom! Han tjuter massa och man kan verkligen se att han lider... Hoppas han återhämtar sig♡


Oset.

Alltid lika vackert.


Good eyelash day.

Helgen har bestått av jobb samt så har lillpojken Rikard varit här och busat.

Igår köpte jag skyhöga klackar (ska vara 11 cm men jag är tveksam...) till min balklänning och idag var jag på Brudspecialisten för att lägga upp den. Snälla Joel följde med och därefter luncha vi i solen. På kvällen tog vi oss en två timmars promenad vid oset.

Bild från min "good eyelash day" ♛


Dags att plugga....

Så pepp.


Torsdag.

En lång dag i skolan och ett hårt pass på gymmet stod på dagens lista. Nu är det dags att ta och plugga lite, har dock noll motivation...


Valborg.

Blev lite mycket igår, men kul hade jag ändå! Igår var vi först ett gäng hos mig och drog sedan till Strömpis. Idag har jag legat i sängen hela dagen, man mår som man förtjänar helt enkelt. Köpte lite gott idag, är man bakis så är man!

Tyckte mina sms var lite roliga haha..