Nyår.




Funderar på att beställa hem någon av dessa klänningar från Nelly... Verkar ju inte hitta någon på stan, det jobbiga är bara att få hem rätt storlek.

11-11-29

Har nyligen kommit hem från ett träningspass, nu äter jag två ägg och dricker en mugg nyponsoppa. Ska snart in i duschen, efter det väntas en hel pluggande!

Helt orelaterad bild men bara för att, bild från i lördags då vi åt på ett fik i Vingåkern!

.

No one falls in love by choice, it's by chance.
No one stays in love by chance, it's by work.
No one falls out of love by chance, it's by choice.

Förutom att gått i skolan så har jag klippt mig! Toppade bara håret, var så slitet. Frisören mamma Gun ville klippa mycket mer och få bort allt slitna men det fick hon inte. Istället gjorde vi en överenskommelse att jag ska klippa mig oftare, snarare en gång i månaden och inte en på tre månader. Den där jäkla platttången är boen för slitet hår!
Om ca en timma ska jag iväg till Eyra och träna med mamma, hon ville så gärna träna idag så klockan halv sex ska vi på ett challenge pass. Måste plugga lite matte också, men det hoppas jag att Joel är frivillig att göra med mig!!!


2 år.

Helt sjukt hur snabbt tiden har gått, känns inte som att det var länge sedan vi började umgås. Men det är det allt, år 2009 i september tror jag det var första gången Joel var hemma hos mig. Efter det har vi träffats så gott som varenda helg och mycket mer. Att vi fortfarande skulle vara tillsammans två år framåt var absolut inget jag kunde tro då, men se nu 2011 och Joel är fortfarande en bästa vän. Sex år har vi känt varandra och två år har vi haft en nära relation, det är ju helt ofattbart!


Nytt.





Tröjan och plånboken plus en väska som jag verkligen inte lyckades få bild på köpte jag igår på Vingåkern! Kan inte påstå att det fanns speciellt mycket bra där, men det jag hittade blev jag nöjd med. 
BareMinerals är från Kicks som jag köpte på Marieberg innan vi åkte iväg till Vingåkern. Kan verkligen rekomendera detta puder eller vad det nu är? Det gör så att huden kan andas och stänger inte inne hudens porer som foundation gör. Det kostar runt 500 svenska kronor men det är det verkligen värt!

Idag har jag köpt årets första julklapp, och den är till en av tjejerna i klassen till vårat julklappsbyte!

HELG!!

Åh vad härligt med helg, öven fast det känns som den snart är över... Igår så var jag i skolan, som vanligt. Tränade under håltimman så hade hela eftermiddagen ledig! Så den spenderade jag bland annat på stan. På kvällen bakade jag med Joel, fick bli goda pepparkaksmuffins och lite efterblivna lussebullar. Det är första advent imorgon, helt sjukt hur tiden flyger förbi!

Idag skulle jag egentligen träna, men tänkte ta och göra det imorgon istället. Så nu ska jag och Natalie åka till Vingåkern outlett. Har inte varit där på evigheter men brukar oftast inte finnas något speciellt, kul att åka dit och kolla i alla fall!


De såg ganska skapliga ut först...


Sen gick något snett, de blev gigantiska!



Hmmmm...

Har ett riktigt i-landsproblem. Ska jag önska mig en surfplatta i julklapp eller inte? Hmmm... Känns inte som jag kommer ha så mycket användning för den. Jag hade tänkt att ha den till skolan, använda den som dator och skriva arbeten på den och så. Visst är det ju praktiskt, men känns som den inte kommer komma till mycket användning. När vi ska göra något på datorn i skolan, får man ju en dator tilldelad. Så det känns som det blir att jag antagligen mer kommer använda den som underhållning eller bara slå upp något snabbt, men sådant har ju min mobil till... Nog skönare att skriva uppsatser på en dator dessutom, men jag vet inte. Sen så vet jag inte om jag skulle orka bära på den till skolan varje dag när vi har så mycket böcker som väger en hel del. Det är ju en rolig pryl som jag säkert skulle ha kul med! Kanske en aning onödig dock. Ska tänka lite på det. Skulle kunna få en hel del annat istället för en surfplatta, man måste ju tänka på det också! :)



Torsdag.

IMORGON ÄR DET FREDAG!!! Min fredags har dessutom blivit lite förbättrad, istället för att börja åtta börjar jag nästan elva! Så jag har längtat efter helgen, inte för att jag ska göra något speciellt. Vill bara ha lite ledighet! Ja ja, nästa vecka fram till jullovet blir det att kötta i skolan... Nej nu ska jag ner och prata med min mamma som precis kom hem. Senare ska jag träffa Joel. Ha det så bra ni som faktiskt läser mina inlägg :)

 
Mina fina flickor som jag alltid har så otroligt kul med!! ♥
Synd att man ser lite smått efterbliven ut på bilden...

You only live once so do everything twice.












Messy females talk noise, stupid hoes chase boys, ignorant tricks follow dick, and bad bitches get rich.



Jag är i desperat behov av helg nu känner jag. Bara tre dagar kvar, åh. Imorgon väntas det en riktigt lång skoldag för mig och sedan ska jag träna direkt efter. Så om jag inte uppdaterar imorgon vet ni varför! Nej, nu måste göra engelskan som jag upptäckte att jag har tagit bort av misstag. BLÄ!!!


Fan vad coola vi var, fan vad länge sedan.


Mmmmm han är inte normal den där killen asså...


Love like you've never been hurt because every sixty seconds you spend upset is a minute of happiness you'll never get back.

Så jäkla trött idag!!! Var och tränade förut, gick sådär bara att jag var så jäkla seg. Men körde ändå lite styrka plus 20 min crosstrainer och 20 min springande på löpband. Ska nog ner och ta en kopp kaffe nu så jag inte somnar. Måste kolla igenom historian, så det är det pluggande jag ska göra idag. Sen ska jag också träffa en konstig typ, Joel kallas han...


En höstlig bild som jag tog förra året!

One day your life is going to flash before your eyes, bro. Make sure it's worth watching.

Igår var jag med Natalie, vi satt i soffan och proppa i oss massa grejer och prata om allt som vi missat när vi varit ifrån varandra en vecka. Eller om det är en vecka? Det kändes i alla fall som det var en evighet sedan jag träffade Natalie, blir ofta att vi ses för lite nu under veckorna när man har så mycket annat och helgen är förkort för att ta igen allt. ♥ Men snart är det ju jullov och då vet jag att vi kommer spendera så mycket tid som möjligt med varandra för på något vänster blir vi ofta oskiljaktiga under alla lov!
Sen träffade jag också min andra fin fina vän Joel.

Idag har jag spenderat min dag med främst att plugga historia. Inget mer jag känner att jag måste tilläga för det är så himla tråkigt, men nu är jag så gott som klar med den. Förhoppningsvis ska jag träffa Joel sedan också!


Ska också passa på att säga grattis till min vän Frida Flink som fyller 18 år idag, GRATTIS! ♥


Helt sjukt!


Jag förstår verkligen inte hur man skulle kunna göra något sånt här mot sitt barn! Jag blir så arg så det inte finns, om jag bara kunde skulle jag spärra in dessa idiotiska föräldrar på livstid.


I don't have an attitude; I have a personality you can't handle.

Har suttit och fixat mina ögonbryn i en halvtimma nu, det är som att rensa ogräs när det inte gjorts på ett tag hehe. Ska om cirka en halvtimma iväg till Eyra för ett träningspass med mamma. Har tid klockan 13.00 med en instruktör, vi ska nämnligen få ett nytt träningspass!
Igår så gjorde jag inte mycket. Jag åt tacos, pluggade även denna fredag och träffade Joel. Självklart var jag också i skolan. Ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra, så inget speciellt skulle jag tippa på!

För att det inte ska bli för tråkigt ska jag visa min fina tavla som jag köpte i Egypten! Den föreställer kungen tutankhamuns bröllop.



Den sextonde dagen av månaden november.

Död... Tränade ett träningspass på Eyra tidigare idag, challenge. Verkligen en utmaning! På söndag ska jag och min tjejer pröva på ett boxnings pass på Eyra. Kommer bli spännande, jobbigt men framför allt kul! Snart kommer Joel. Vi ska inte göra något alls. Känns bra. Till och med för trött för att skriva något vettigt här, adjöööö.

Bild från våras. Tänk om vi var på väg mot sommaren och inte vintern...

Everyone has a weakness, but I have two. Everything you say and everything you do.



Blir så galen, den bild jag blev mest nöjd över ser man spegelbilden av kameran i ögat.... För lat att ta en ny bild nu, men någon gång kanske jag orkar. Eller  inte.
(Den är alltså inte med)

At the moment...

...äter jag lunch. Börjar om en timma med tyska som jag hatar ganska mycket. På idrotten ska jag och Frida hålla lektionen, vi ska lira basket! Ska bli spännande och se hur det kommer att gå.


Måndag

Hejsan, vad ska jag berätta idag? Ja, kanske att idag har jag skaffat twitter men som jag inte kommer vara aktiv på än så länge, jag har tränat, pluggat och senare ska jag träffa Joel!

Bilder från Egypten tagna med mobilen, vill tillbaka till värmen!!







UNTZ UNTZ UNTZ!!!

13 November 2011



Nagellacket var skälet varför jag åkte till Marieberg igår. Det är ett överlack som ska vara bra för nageln och samtidigt göra så att det sitter som sten! Du hittar det på Kicks för 129:-, men för tillfället är det 20 % på alla nagellack! 

Filmen igår var skit läskig, storyn brister en aning men det spelar ingen roll för jag satt på nerverna under hela filmen. Jag vågade knappt kolla på slutscenen... 
Efter filmen åkte jag hem till Joel för att spendera lite tid med honom. Jag har även umgåtts med Joel idag, han åkte hem för ca en halv timma sedan. Annars har jag bara pluggat idag, massvis med historia! Pluggade faktiskt i fredags, förvånade mig själv!! Inte klar ännu men är på en god väg.

Lördag!

Idag så har jag tränat, varit på marieberg, ätit tårta och nu sitter jag i mitt rum med töserna Natalie Hojeij och Sofia Nyman! Klockan halv tio börjar filmen, hoppas den är bra och läskig.
•  •
  ζ
  —


Tror vi har en konstnär i klassen!

Och hon kallas FRIDA!


Just nu!


At the moment käkar jag lunchen hemma vid datorn, har håltimma och tänkte snart hoppa in i duschen. Börjar klockan två med sista lektionen för idag som är matte, därefter ska jag ta mig till Eyra för lite träning! Ikväll ska jag inte göra något speciellt, kanske plugga och umgås med Joel. Min helger har blivit så annorlunda den här terminen jämfört med HT 2010. Då var jag ute minst en gång i helgen och förtärde trevligheter... Jag har nog helt enkelt vuxit upp för snabbt och ser framemot mysiga hemmakvällar då man inte gör ett piss. Men det är så skönt efter en skolvecka, och visst har jag roligt också med och utan intag av trevligheter... Festa är klart man gör men bara inte varje helg som förut, vilket är ganska clever enligt mig! :)

Nytt i garderoben!

Var inne på Bikbok på lunchen idag och hittade denna stickade tröja som fick följa med hem! De har ju 50% på hela affären idag och som vanligt var det inte så jätte svårt att hitta något fint på Bikbok...




Hallå Tjejer...

Ganska många bilder från dagen.









Ikväll ska jag plugga lite matte och svenska, imorgon tänkte jag försöka plugga på med historia uppsatsen (ja, på en fredag). Skulle känns väldigt lättande om jag skulle bli någorlunda klar med den. Men ja, får se hur ambitiös jag kan vara. Ikväll ska jag också träffa Joel!


11-11-09

Börjar sent även idag, har fått en förlängd sovmorgon så börjar kvart i ett. Efter skolan drar jag till mamma för att sedan träna vid halv fem. Har precis bokat biljetter till filmen Paranormal activity 3 som jag och min fina vänner Natalie & Sofia ska se på lördag! Som även igår ska jag hinna med lite kaffe innan skolan så jag orkar hänga med på lektionerna.


17.12

Har nyligen kommit hem från skolan och nu tänkte jag ta och börja med min historia uppsats. Kommer inte gå så jättebra känner jag på mig... Blir nog att kötta med den i helgen. Har gjort mig värsta goda mellanmålet. En värmd tekaka (macka) med ost, tomat och krydda på. Blir lite som en minipizza, vilket jag lärt mig från Sofia! Nej nu ska jag plugga, adjö!


Tisdag.

Blev ingen uppdatering igår, men på kvällen umgicks jag med Joel. I natt har jag sovit hela 11 timmar som jag nästan alltid gör mellan måndag och tisdags natten. Just nu kollar jag på filmen friends with benefits, helt okej film. Om en halv timma börjar jag skolan och innan ska jag hinna ta en kopp kaffe.



Rekommenderar!

Hade glömt bort att mamma kom hem med denna förra veckan. Prövade den idag och den verkar vara riktigt bra om man vill få till Kenza-lockar. Tror dock att man måste öva lite innan man kan få till sådana lockar! :)


2.





















Så här pigga var vi när planet skulle lyfta klockan fem på morgonen... Vi försökte verkligen se glada ut!!

Thank you dear mommy!

Varit på ikea och marieberg med mamma idag, fick med mig detta hem bland annat.





Design only
Stickat, 1099:-
Skjorta, 998:-


1.

























Borta bra men hemma bäst!

Efter en helt underbar vecka i värmen är det väldigt skönt att vara hemma. Är helt slut just nu, inte fått mycket sömn inatt. Jag och Natalie gick aldrig och la os och vårat plan åkte klockan fem. Det var oerhört svårt och obekvämt att sova på planet, och det är den enda lätta sömnen jag fått idag. Så tänkte försöka sova lite, men kommer antagligen inte gå för jag har så svårt med att somna på dagen. Senare eller imorgon kommer nog en gigantisk bildbomb, har lyckats tagit 421 bilder denna vecka.. ÅH jag vill tillbaka till värmen!

Dessa låg på mitt skrivbord när jag kom hem, så söt mamma jag har :)


Man ser ju hur förstörd jag ser ut, kan ju inte ens hålla uppe ögonen ordenligt....