Det är sommarlov och jag är väldigt oaktiv här.

Sedan fredags har jag hunnit med detta:
-Tjänat pengar.
-Suttit på satins uteservering.
-Shoppat.
-Ätit på pitchers.
-Tränat mån, tis & ons.
-Gått på bio.
-Ätit saigon vid slottet.
-Kanske viktigaste, gått på fyra teorilektioner på Ottossons!
-Sen har jag självklart också träffat Joel!


Ray-ban wayfarer

Andra Ray-ban paret detta år, det får nog ta och räcka nu!


Efter två dagar ledighet ska jag jobba de sista tre av veckan...

...därför känner jag att lite roliga bilder är mer än nödvändiga!


Drygt två år sedan! ♡


Puss


Godnatt!

Imorgon blir det min första lediga dag på sommarlovet och den kommer spenderas med Natalie. Först måste jag självklart träna, kommer bara hinna med två pass denna vecka och det hann jag bara med förra veckan också.... Inte bra alls, har inte tränat så här dåligt på två år! Vad händer med Mina fyra regelbundna pass i veckan? Jaja, får försöka hitta någon passande balans för sommarlovet.

Haha...


Sommarlov, redan?

Hur tusan kan det redan vara sommarlov? Helt underbart men ändå lite sorgligt hur snabbt tvåan gått samt att detta är mitt sista sommarlov! Hela helgen har jag jobbat, vilket jag även ska göra imorgon. Det blir ett långt pass imorgon, tolv till åtta... Ni får se till att komma till marieberg ock fika på Jacob's! Nu ska jag träffa Joel och ta en promenad trots att mina fötter värker, hejdå!

I bilen på väg till marieberg, haha...


Officiellt vuxen nu... ♥

Hur är det möjligt att det är nästan 15 år sedan vi först träffades och idag tar du studenten?





Bilder sedan Natalies bal för drygt en vecka sedan.


Marknadsafton.

HEJ! Imorgon är det skolavslutning och Natalie tar studenten, wiiihoo. Idag har jag knappt varit hemma känns det som. Imorse tog jag HPV-vaccinet och sedan åkte jag och träna, senare på dagen mötte jag Natalie på stan för att kolla runt lite. Glass, godis och mat åt vi, mer än ätbara saker hittade vi inte förutom en sak. På vägen hem från stan hittade jag ett sött sommarlinne från Rut m.fl., det var så att ena bandet hade lossnat så det kosta endast 30 kr!!! Sydde bar ett fåtal stygn och nu är linnet helt, nytt och fint!


En liten examenspresent från mor.

I tisdgs så gick jag mamma en snabbis på stan, hamnade på Gant vilket resulterade i två nya tröjor.



Hade pizzakalas med Joel igår!


Bored.

 

 


Fyllebrännboll.

image descriptionimage description
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description
Tror jag till och med har några fler bilder, men de får komma upp vid något annat tillfälle!

Lite sommarplaner.

Har inga stora planer för sommaren, men har i alla fall två planerade resor med mamma. Vår ena lilla tripp är till vår huvudstad då vi ska vara turister, bokade hotell alldelse nyss för tre nätter. Sen har vi även en resa planerad till Turkiet då vi ska vara borta en vecka men äta för ungefär två veckor.


Några bilder bilder från hotellet i Side, självklart all-inclusive ;)

Första juni - Mammas födelsedag.

♥Tänkte skriva ett kort inlägg. Senaste dagarna har bestått av festligheter som fyllebrännboll och kfest. Jag ska försöka lägga upp två bildbomber, men inte idag. Helt död just nu!!! Trött på grund av för lite sömn och för mycket festligheter, för att jag jobbat fem timmar och för att jag är så sjukt mätt. Var på Karishma och åt med mamma förut, hon fyller ju idag så STORT grattis på henne!♥